Zvezda sluša puls "Delija" - Kahrimanu stiže konkurencija!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 29.08.2016.
10:26
Izvor: Sportske.net

Završnica letnjeg prelaznog roka poslužiće čelnicima Crvene zvezde da u klub dovedu konkurenciju Damiru Kahrimanu koji nije onaj stari od 151. "večitog derbija".

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Sportski sektor fudbalskog kluba Crvena zvezda užurbano radi na transferima koji bi trebalo da budu realizovano do kraja letnjeg prelaznog roka, a u fokusu je prodaja Aleksandra Kataija i dovođenje Srđana Vujaklije.

Do kraja letnje transfer pijace na stadion "Rajko Mitić" trebalo bi da stigne još jedno pojačanje, odnosno konkurencija aktuelnoj golmanskoj garnituri koju predvodi Damir Kahriman.

Prvi golman Crvene zvezde produžio je ugovor sa klubom tokom leta, ali Damir Kahriman više ne brani na svom nivou i njegova forma je u silaznoj putanji od 151. "večitog derbija" kada mu je Everton dao gol sa više od 30 metara.

Gotovo na svakoj utakmici Damir Kahriman pravi po jednu kardinalnu grešku, što potvrđuje i jučerašnja rekacija u Novom Pazaru, zbog čega je stručni štab rešio da "posluša navijače" i pojača konkurenciju.

Trener golmana Srđan Maksimović uskoro će na treninzima imati još jednog golmana, a u pitanju je Filip Manojlović, momak koji je sezonu počeo u Bačkoj kao pozajmljen igrač Crvene zvezde.

Misija "zlatnog Orlića" u novom Superligašu završena je u subotu kada je Bačka savladala Borac iz Čačka i sada se samo čeka da se obave određeni administrativni poslovi pa da Manojlović ponovo bude na raspolaganju Miodragu Božoviću.





Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 29.08.2016
15:24

Zašto dirate dečka? On jednostavno nije format i ne može braniti u kvalifikacijama za Evropu 2017. godine. Zato je pametnije da ostane u Bačkoj i tamo redovno brani, pa na leto neka se vrati i neka bude drugi golman. A ovako, slušati urađeni deo navijača i povlađivati njihovoj naćeflejisanoj pameti, za mene nije normalno.Ali, KO ŠTA RADI, SEBI RADFI...

avatar
MikiTheLegend
Monday, 29.08.2016
12:56

Ne znam da li slusaju delije ili zdrav razum ali ovo je bio logican potez. Ovakav Kahriman uz onakvu odbranu...

avatar
Goran Zdravkovic
Monday, 29.08.2016
11:05

doslo im iz d u g, pa ja pricam od zimus da ovaj klinja treba da bude prvi golman, jer takvog bisera vredi forsirati i trpeti i po cenu onog smesnog gola sto je primio protiv Spartaka, bolje on nego li starac Foco od 30 i kusur leta, a Manojlovic je po svim parametrima veci talenat od Rajkovica i mnogih u zadnjih 20 godina...

avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 29.08.2016
10:39

Хвала ти Боже да је неком пало на памет да са позајмице врати Манојловића мада је то требало учинити много пре.

avatar
Anderton
Monday, 29.08.2016
10:35

Kahriman je uvek imao kikseve, zašto se svi odjednom čude. Jednom kad je branio za Rad protiv čini mi se Slobode je primio gol kakav dete od 5 godina ne bi primilo.

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 29.08.2016
10:32

Nije Kahriman uopste toliko los koliko je cijela odbrana kriminalna. U evro-kvalifikacijama je imao kikseva, ali je djelovao pristojno. Za razliku od njega, radovao sam se kao malo dijete kad uspijemo nekako da rijesimo situaciju 1 na 5...