Zvezda 'vaga' ponude - Gde će završiti Katai?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 29.08.2016.
09:50
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Crvena zvezda sigurno će ostati bez svog najboljeg igrača do kraja letnjeg prelaznog roka ali se samo postavlja pitanje kome će crveno-beli prodati Aleksandra Kataija.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Šampion Srbije završio je prethodnog četvrtka svoju evropsku epizodu čime je postalo jasno da UEFA neće biti glavni finansijer Crvene zvezde u nastupajućoj sezoni te da se samim tim mora pribeći prodaji najboljih igrača.

Navijačima je i pre dvomeča sa Sasuolom predočeno da eventualna eliminacija vodi ka prodaji Aleksandra Kataija i više se ne postavlja pitanje da li će Zvezda prodati svog "Maestra" već kome i za koje uslove?

Situacija je takva da crveno-beli i sam igrač imaju tri opcije, a želje Aleksandra Kataija moraće da se poštuju jer je prilikom dolaska na "Marakanu" napravio veliki ustupak klubu iz Ljutice Bogdana.

Vezni fudbaler Crvene zvezde oprostio je Olimpijakosu 300.000 evra kako bi kao slobodan igrač stigao na "Marakanu", ali pod uslovom da od narednog transfera njemu pripadne određeni procenat!

U trci za Aleksandrom Kataijem nalaze se Klub Briž, Atalanta i španska Selta, a informacije koje ovih dana stižu do medija pomalo su oprečne i u neku ruku nelogične, posebno one vezane za moguću selidbu na "Balaidos".

Selta iz Viga angažovala je Đuzepea Rosija, pa sa te strane selidba Aleksandra Kataija na "Balaidos" deluje nelogično, premda se spekuliše da je španski klub pristao da plati 2.750.000 evra crveno-belima.

Dnevni list "Sport" piše da će Aleksandar Katai danas propustiti okupljanje reprezentacije Srbije jer je već otputovao u Vigo na lekarske preglede i potpisivanje ugovora, uz podatak da će samom igraču od obeštećenja pripasti 450.000 evra što znači da Zvezdi ostaje oko 2.300.000 evra čiste zarade.

Ne treba zaboraviti da su krajem minule sedmice iz kluba poručili da je Atalanta najbliža Aleksandru Kataiju, pa posle svega treba sačekati konačan rasplet jer je slučaj Darka Brašanca pokazao da su ozbiljni preokreti i te kako mogući.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pexy MANUTD
Monday, 29.08.2016
12:26

odlicaniigrac moze lagano da igra ls

avatar
Paul George
Monday, 29.08.2016
11:39

Zvezda bez Kataija je korak iza Partizana,to je svakome ko je iskren i realan i poznaje fudbal jasno,plus ako prodaju Huga,to je sve prednost Partizana.U svakom slucaju bez Kataija,uz posteno sudjenje i tretman,mislim da bi Partizan uzeo titulu,jer je bolja ekipa od Zvezde.

avatar
Blazer
Monday, 29.08.2016
11:04

S.direktor Viga Toresilja je izjavio da dolaskom Rosija zatvaraju transfer leto,sad postoji mogućnost da je transfer ranije dogovoren.Inače male su šanse da će u Seltu,a isto tako i da će otići za navedenu cifru,jer Zvezda mora da prodaje kako bi opstala.Slučaj Brašanca u Partizanu pokazuje kako stvari stoje,Partizan je tražio 2.5M,prišao kraj prelaznog roka pristali su i na 1M od Gimaraeša,Betis se našao srećom pa dao 500 hiljada više,da Gimaraeš ne može da isparira.Meni djeluje da će u Atalantu od gore navedenih za cifru od oko 2M

avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 29.08.2016
10:40

Ако за њега не можемо добити више од 5 милиона она се више исплати да га задржимо.

avatar
Branislav
Monday, 29.08.2016
10:01

Selta za 3 milke od kojih njemu ide 450 hiljada.