Umesto Kataija - Pepito Rosi!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 28.08.2016.
11:19
Izvor: Sportske.net

Italijan je pred lekarskim pregledima u novom klubu.

BETA/AP Photo/Armando Franca
BETA/AP Photo/Armando Franca

Povezane vesti

Sada je sve i zvanično, Đuzepe Rosi će uskoro postati novi fudbaler Selte.

Ovo je objavljeno i na zvaničnom sajtu kluba iz Viga, a od potpisa ugovora sa novim klubom Italjana dele samo lekarski pregledi.

Rosi je još kao omladinac 2004. godina prešao u Mančester Junajted iz Parme, a za prvi tim "Crvenih Đavola" je debitovao iste godine.

Za tri godine na "Old Trafordu" je odigrao svega pet premijerligaških mečeva, jednu sezonu je proveo na pozajmici u Njukaslu, a poslednju godinu pod ugovorom sa Junajtedom je odradio na pozajmici u Parmi.

Usledio je prelazak u Viljareal, gde je ostavio najbolji utisak u svojoj karijeri.

Na "El Madrigalu" je proveo šest sezona, a za to vreme je u Primeri nastupio 136 puta, dok je protivnike mreže za to vreme tresao u 54 narata.

Godine 2013. se vraća u domovinu u redove Fiorentine, za koji je zbog učestalih povreda odigrao samo 33 meča u Seriji A za tri godine.

U januaru tekuće godine je poslat na pozajmicu u Levante kako bi povratio formu nakon još jedne povrede, u Primeri je za gore-pomenuti španski klub odigrao 17 mečeva, a pritom je postigao i šest pogodaka.

Momak rođen u Nju Džersiju na "Balaidos" dolazi na jednogodišnju pozajmicu, a kako mu je sa "Violom" ostalo još godinu dana ugovora očekuje se da po isteku saradnje sa klubom iz Firence parafira još godinu dana saradnje sa Seltom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke