'Prva violina' Superlige stiže na "Marakanu"!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 29.08.2016.
09:14
Izvor: Sportske.net

Sportski sektor šampiona Srbije imaće pune ruke posla u smiraj letnjeg prelaznog roka, pošto se pored prodaje najboljih pojedinaca očekuje i angažovanje novog napadača.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda u nedelju je stavio tačku na prvi takmičarski ciklus u novoj sezoni koji se iz perspektive rezultata može sagledati sa dve strane.

Vodeća pozicija na tabeli Superlige Srbije je pozitivan aspekt, dok će zbog eliminacije iz Evrope u smiraj letnjeg prelaznog roka doći do "tektonskih potresa" na našem najvećem stadionu.

Više puta smo prethodnih dana pisali da će nosioci igre iz minule sezone biti prodati, ali će paralelno sa prodajom najboljih igrača Crvena zvezda pokušati da se pojača.

Najbolji strelac Borca iz minule sezone već duže vreme slovi za potencijalno pojačanje crveno-belih i izgleda da je kucnuo čas da se Srđan Vujaklija (28) preseli na stadion "Rajko Mitić".

Momak koji je u prethodnoj sezoni postigao 18 golova u Superligi i Kupu Srbije, od čega tri u duelima sa Crvenom zvezdom, vezan je ugovorom za Borac do kraja godine pa se očekuje da Čačani dobiju manje obeštećenje u zamenu za Vujaklijinu slobodnu.

Dnevni list "Sport" piše da su rukovodioci dva kluba blizu dogovora i da bi ozvaničenje transfera Srđana Vujaklije u Crvenu zvezdu moglo da usledi do kraja dana.

Ostaje da se vidi da li dolazak Srđana Vujaklije znači prodaju Huga Vieire koji u nedelju nije nastupio u Novom Pazaru a govorka se da je za Portugalca zainteresovana poljska Legija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Toni Kroos
Monday, 29.08.2016
17:08

Pretpostavimo da ovo znaci da Hugo odlazi opet nam ostaju: Sikimic,Orlandic,Stefan Ilic,Vanja Vucicevic i Dejan Joveljic! Cemu 6 spiceva kada uvek igramo samo sa jednim?! Zasto ne pojurimo Filipovica iz Jagodine ili nekog drugog odbrambenog igraca?!

avatar
Monday, 29.08.2016
15:33

DOBRO DOŠAO!!! Ovo je logičan potez. Ima u JSL igrača i za pozicije niskog ŠTOPERA i defanzivnog ZADNJEG VEZNOG.Treba to dovesti i raditi sa njima godinu dana. A za to je potreban SERVIS ZA BRZU DORADU IGRAČA, iz koga će izaći NOVI IGRAČKI KVALITET, ali i NOVA CENA... SREĆNO!!!

avatar
banic
Monday, 29.08.2016
11:03

Koliko mi je iritantan ovaj Vujaklija sa njegovim proslavama golova, pogotovo se secam kako je iritantno slavio golove protiv Zvezde. Ne bih voleo da ga gledam u Zvezdinom dresu.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 29.08.2016
10:42

Који ће нам овај. Због чега смо довели малог Илича ако не игра.

avatar
Doktor Trax
Monday, 29.08.2016
10:28

Orlandinjo igra perfekcija tako da ja njega ne bi menjao al ajd dobar je Violinica brat, bilo bi gotivno da Partizanu odsvira 2-3 pjesmice haha

avatar
indija durot
Monday, 29.08.2016
09:38