Zvezda - Ko je otpao, ko strepi za mesto u timu?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 30.01.2015.
20:18
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde ispunio je obećanje i skratio spisak igrača na koje računa za drugi deo priprema. Crveno-bela ekspedicija broji 26 članova ali bi narednih dana mogla da ostane bez nekoliko članova.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri aktuelnog šampiona Srbije uhvatili su dah u Beogradu nakon prvog dela priprema u Sloveniji ali ih već od nedelje čeka nova runda čeličenja pred početak prolećnog dela sezone.

Pred polazak u Sloveniju Lalatović je na raspolaganju imao više od 30 fudbalera ali je od danas taj spisak skraćen sistemom eliminacije.

Mesta u avionu koji preko Istanbula vodi do Antalije neće biti za mladog golmana Filipa Manojlovića, defanzivce Bogdana Planića, Nikolu Antića, Novaka Martinovića i napadača Đorđa Despotovića.

Golmani - Predrag Rajković, Damir Kahriman, Marko Trkulja

Odbrana - Marko Petković, Aleksandar Luković, Darko Lazić, Savo Pavićević, Stefan Đorđević, Miloš Cvetković, Dušan Anđelković, Miloš Stojanović, Mamadu Mbođ, Vukašin Jovanović

Sredina - Saša Stojanović, Darko Lazović, Daniel Avramovski, Miloš Bosančić, Mihailo Ristić, Aleksandar Katai, Vukan Savićević, Marko Grujić, Nenad Gavrić, Aleksandar Kovačević

Napad
- Luka Jović, Fuad Salami, Džošua Parker

Primećujete da se na priloženom spisku igrača nalazi ime mladog Miloša Stojanovića (18) koji je priključen prvog timu zbog vrlo verovatnog transfera koji Darka Lazića u belgijski Gent.

Ne treba zaboraviti da bi do kraja nedelje transfer u zapadnu Evropu mogao da ostvari i Marko Grujić ali je sasvim izvesno da će on ostati u klubu čak i da njegov ugovor bude prodat nekom od klubova koji su zainteresovani za usluge mladog veznog igrača.

To praktično znači da će Nenad Lalatović do početka prolećnog dela sezone moći da računa na 25 fudbalera a najveća konkurencija biće u veznom redu u kojem igraju desetorica momaka koji kreću put Antalije.

Ako se uzme u obzir da Darko Lazović i Aleksandar Kovačević imaju "zacementirana" mesta u timu preostaloj osmorici ostaje da se bore za još tri mesta u startnih 11.

Crvena zvezda će u Antaliji odigrati šest kontrolnih utakmica a prova je zakazana za 4. februar kada će rival crveno-belih biti ljubljanska Olimpija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Branislav
Friday, 30.01.2015
21:57

Hvala Bogu da je onaj kvazi napadac Despotovic otpao! Pa taj mi ne bi zaigrao ni u podrucnoj ligi... I bilo bi korektno da napokon krenemo sa formacijom 4-4-2, jer u ovoj ligi sa formacijom sa jednim nista ne donosi. Ajde Lalat, opameti se malo dok jos nije kasno...

avatar
Saturday, 31.01.2015
01:43

pa sto je dosao u zvezdu a otisao posle 6 meseci :D? kojom logikom je onda dosao u klub?

avatar
Branislav
Sunday, 01.02.2015
21:43

Ne znam, samo znam da je ocajan.