Očekivano - Planić vraćen na Karaburmu

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 29.01.2015.
17:46
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion Srbije počeo je da raščišćava svoje redove uoči drugog dela priprema za nastavak sezone. Bogdan Planić nije u planovima Nenada Lalatovića zbog čega će biti pozajmljen OFK Beogradu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ekspedicija FK Crvena zvezda doputovala je u sredu sa prvog dela priprema u Sloveniji a trener Lalatović do petka će morati da skrati spisak i odluči koje će igrače povesti u Antaliju.

Pisali smo u sredu o tome ko su "prekobrojni" igrači a prvi je "Marakanu" napustio Bogdan Planić, momak koji je pre šest meseci pojačao crveno-bele.

Bivši štoper OFK Beograda vratiće se na Karaburmu posle samo šest meseci u Zvezdi a narednog leta biće odlučeno da li će pozajmica prerasti u transfer.

Očekuje se da pored Planića Zvezda pošalje na pozajmicu Vukašina Jovanovića, Mamadu Mbođa, Đorđa Despotovića i jednog veznog igrača ukoliko Aleksandar Kovačević ne ostvari inostrani angažman.

Nenad Lalatović smatra da će mu za takmičenje u Jelen Superligi biti dovoljno 20 igrača i trojica golmana zbog čega će pojedinci morati da se pomire sa činjenicom da na proleće neće nositi crveno-beli dres.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke