Koju sedmoricu će 'precrtati' Lalatović?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 28.01.2015.
18:39
Izvor: Sportske.net

Manje od mesec dana do početka prolećnog dela sezone u Jelen Superligi trener Crvene zvezde dolazi u situaciju da skraćuje spisak igrača na koje računa u nastavku šampionata. Sedmorica su višak ali izbor neće biti nimalo lak.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ekspedicija fudbalskog kluba Crvena zvezda oprostila se od svoje baze u Sloveniji i zaputila u Beograd odakle sledi odlazak na drugi deo priprema za prolećni deo sezone koji će biti sproveden u Antaliji.

Crveno-beli su tokom boravka u Termama Čatež odigrali tri kontrolne utakmice i ostvarili sve tri pobede a trener Nenad Lalatović na raspolaganju je imao 26 fudbalera i trojicu golmana.

Tokom boravka u Sloveniji Lalatović je više puta naglašavao da će za prolećni deo sezone odabrati 20 igrača (+ 3 golmana) a da će ostali morati da potraže minutažu u nekom drugom klubu kao pozajmljeni igrači.

Kada pogledamo spisak igrača iz Slovenije kojem treba pridodati i ime Gbolahana Salamija koji zbog vize nije putovao sa ekipom, čini se da se Lalatović nalazi pred teškim zadatkom.

Među golmanima je situacija više nego jasna. Predrag Rajković će imati prednost u odnosu na Damira Kahrimana i Marka Trkulju a među omladince će morati da se vrati Filip Manojlović.

Što se tiče defanzivaca, tu je situacija nešto drugačija. Mesto u timu imaće Marko Cvetković, Savo Pavićević, Aleksandar Luković i Dušan Anđelković, dok će njihove zamene biti Marko Petković (povređen), Darko Lazić, Bogdan Planić i Stefan Đorđević.

Pozajmica će biti rešenje za prekobrojne Novaka Martinovića, Vukašina Jovanovića, Mamadu Mbođa i Nikolu Antića!

Kada pogledamo vezni red tu je velika gužva a sve su prilike da će neko morati na pozajmicu jer igrači poput Darka Lazovića, Aleksandra Kovačevića i Saše Stojanovića sigurno neće sedeti na klupi.

Svoje mesto na Lalatovićevom spisku potražiće Danijel Avramovski, Miloš Bosančić, Mihajlo Ristić, Aleksanadar Katai, Vukan Savićević, Marko Grujić i Nenad Gavrić, a ako uzmemo u obzir da se strateg crveno-belih neće odreći nijednog od četvorice napadača (Parker, Salami, Jović, Despotović), dvojica vezista biće prekobrojna.

Lako je zaključiti da će Marko Grujić biti jedan od onih na koje Lalatović na proleće neće računati ali je enigma drugo ime koje možda i ne bude "precrtano" ukoliko Darko Lazić napusti klub pa se otvori jedno mesto više u grupi od 23 igrača.

Ne bude li transfera, poslednji koga će Lalatović precrtati biće neko od sledećih igrača: Danijel Avramovski, Miloš Bosančić, Mihajlo Ristić, Aleksanadar Katai, Vukan Savićević ili Nenad Gavrić.

Za koga biste se vi opredelili kada bi sastavili tim od 3 golmana i 20 igrača?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 28.01.2015
19:51

A jooj dajte bre ostavite coveka na miru, pa pogledajte samo tim kakav ima?Pa bolji tim ima FK Rakitovo, jos ako mora da precrta cak sedmoricu, ja ne znam kako ce covek izdrzati do kraja sezone, ovo je strasno sta mu rade.