Grujić 'gasi požar' u Zvezdi?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 29.01.2015.
21:26
Izvor: Sportske.net

Do početka prolećnog dela sezone ostalo je manje od mesec dana a fudbalski klub Crvena zvezda mogao bi da pribegne iznuđenoj prodaji Marka Grujića kako bi bila pribavljena finansijska sredstva za izmirenje urgentnih dugova.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda oformio je od početka prelaznog roka tim koji bi mogao da nadoknadi bodovni zaostatak za Partizanom i titulu osvojenu u minuloj sezoni zadrži na "Marakani".

Šampion je angažovao šestoricu novih igrača ali će oni moći da budu registrovani tek nakon izmirenja dugovanja zbog kojih se Crvena zvezda nalazi pod "embargom" Fudbalskog saveza Srbije.

Hronična besparica utiče na to da se u ovakvim situacijama žrtvuje jedan talentovani fudbaler kao što je to pre koju sezonu bio Uroš Spajić. Ovoga puta "požar" bi mogao da bude ugašen prodajom Marka Grujića koji je privukao interesovanje italijanskih klubova.

"Novosti" prenose da su Udineze i Roma zainteresovani za mladog veznog fudbalera a suma koju bi Zvezda mogla da dobije od prodaje Marka Grujića kreće se u okvirima od 1.5 miliona evra.


Italijani bi ove zime mogli da otkupe Grujićev ugovor a da mladog fudbalera ostave na "Marakani" u narednih šest meseci ili godinu dana čime bi svi dobili osim Zvezde, gledano na duže staze.

Crveno-beli do početka prolećnog dela sezone moraju da namire gotovo milion evra kako bi im Disciplinska komisija FSS omogućila da registruju šestoricu fudbalera koji su u januaru stigli na "Marakanu".

Jasno je, dakle, da prodaja Darka Lazića i Marka Grujića deluje kao neminovnost i šansa da Zvezda kupi dodatno vreme do trenutka kada stižu na naplatu novi dugovi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke