Hoće li Gent odvesti Lazića?

Autor: Miloš Marković
petak 30.01.2015.
11:52
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Crvene zvezde danas će dobiti i konačan odgovor kada je u pitanje interesovanje belgijskog kluba.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Darko Lazić je zapao za oko fudbalskom klubu Gent.

22-godišnjeg fudbalera su predstavnici belgijskog kluba pratili i na utakmici protiv Kopra, a najavljeno je da će svoju odluku o tome hoće li predati konkretnu ponudu doneti danas.

Ne žele Belgijanci ništa da prepuste slučaju, od decembra se vode razgovori i spekuliše o potencijalnom transferu, Gent će danas, kako tvrdi Sport, odlučiti da li će ući u konkretne pregovore ili će se sačekati do leta.

Inače, u vezi sa transferom Darka Lazića pominje se cifra u iznosu od 600 hiljada evra, suma koja bi umnogome uticala na poboljšanje finansijske situacije u beogradskom klubu.

Eventualni transferi Lazića i već pominjanog Grujića olakšali bi funkcionisanje i dali oduška rukovodstvu Crvene zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
C. Zvezda je Srbija
Friday, 30.01.2015
13:04

Sto da ne, ako se za Lazica mogu uzeti pare to treba iskoristiti jer iono ako na poziciji stopera imamo mnog igraca. Samo da napomenem da ne bude nikakve zablude da su slike na mom avataru kopije originala. Zivela Zvezda i majka Srbija.

avatar
Zvezdin Cetnik
Friday, 30.01.2015
14:31

Brateu,malo je 600k. Na leto bi sigurno uzeli 2m za ovog momka. Odlican stoper,steta da ode za tu sicu. Bolje da uzmemo kredit od 1m i isplatimo ovima kojima dugujemo nego da prodajemo ovakve talente za sicu. Vidim Grujic ide za 1,5. Pa on je buduci Matic,za 1-2 bi uzeli i 8m za malog Grujica,steta.

avatar
mostar54
Friday, 30.01.2015
18:09

Mislis kao sto ste uzeli silne milione za Lazovica nakon sto ste odbili da ga prodate za 4,5. Istorija je majka znanja, oni koji nista ne nauce iz nje ponavljaju greske.

avatar
C. Zvezda je Srbija
Friday, 30.01.2015
15:19

Znam da je malo, ali opet bolje da ga prodamo sad i za tih 600k jer pored Lukovica i Pavicevica u Zvezdi ce samo da greje klupu, a tako ce mu i cena pasti. Zivela nasa Zvezda i majka Srbija.