Zvezdin žestok odgovor! Na to je upozoravao Nebojša Čović?

 • Autor: Darko Mitrović

 • 23. mart 2017.

 • 14:41

 • Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • email

Kako se i očekivalo, posle menadžera Aleksandra Raškovića, i Crvena zvezda se oglasila povodom sinoćnje informacije o navodnom transferu Stefana Jovića u Barselonu.

Zvezdin žestok odgovor! Na to je upozoravao Nebojša Čović?
Foto: Beta/BranislavBožić/Ds
Vest po kojoj je plejmejker Zvezde Stefan Jović već prodat Barseloni, najpre je demantovana na Tviteru od strane igračevog menadžera Aleksandra Raškovića, čiju reakciju možete da vidite OVDE.

Par sati kasnije, stigla je i žestoka reakcija iz Crvene zvezde mts, na zvaničnom klupskom sajtu.

Klub je objavio saopštenje tim povodom, u kojem se podseća na izjave prvog čoveka kluba Nebojše Čovića pre nekoliko dana, kada je upozorio da se dešavaju ''zagonetne stvari'' i pozvao navijače da klubu pruže maksimalnu podršku.

''Kada je klub kroz izjavu predsednika pre nekoliko dana upozoravao na čudna dešavanja i pokušaje da se KK Crvena zvezda opstruira na sve moguće načine, mnogi su se pitali o čemu se radi. Nažalost, događaji u prethodnih nekoliko dana su odgovor na to pitanje!!!

Navodno interesovanje kluba za bivšeg igrača Peru Antića, koji igra za platu koja je tek nešto manja od godišnjeg budžeta KK Crvena zvezda mts, navodni transfer Jovića u Barselonu (slučajno ili ne vest je plasirana u toku noći i bez bilo kakvog pridržavanja novinarskih kodeksa i kontaktiranja bilo koga iz KK Crvena zvezda mts kako bi se proverila verodostojnost informacije ili saznanja), i događaji na utakmici sa Olimpijakosom... samo su potvrda da mnogima ne "prija” situacija u kojoj se nalazi Crvena zvezda mts'',
navodi se u današnjem saopštenju.

Zvezda takođe pita zbog čega se ne izveštava i o ''kafanskim 'susretima' i druženjima na kojima se razgovara o sudijama koji bi trebalo da sude crveno-belima u raznim takmičenjima''.

''Zašto ne izveštavate o teškoćama u kojima radi KK Crvena zvezda mts, zašto malo ne istražite... KK Crvena zvezda mts ima mnogo toga da kaže na mnogo tema koje muče i tište srpsku košarku, i spremni smo javnost informišemo o tome!

KK Crvena zvezda mts je uvek imao izvanrednu saradnju sa medijima i trudi se da svima, u ovoj po mnogo čemu izuzetno teškoj sezoni, izađe u susret. Ali na namerno plasiranje laži i neistina nećemo ćutati'',
poručuje se u saopštenju KK Crvena zvezda mts, a kompletan tekst saopštenja možete da pročitave OVDE.
 

Kada je klub kroz izjavu predsednika pre nekoliko dana upozoravao na čudna dešavanja i pokušaje da se KK Crvena zvezda opstruira na sve moguće načine, mnogi su se pitali o čemu se radi. Nažalost, događaji u prethodnih nekoliko dana su odgovor na to pitanje!!!

Navodno interesovanje kluba za bivšeg igrača Peru Antića, koji igra za platu koja je tek nešto manja od godišnjeg budžeta KK Crvena zvezda mts, navodni transfer Jovića u Barselonu (slučajno ili ne vest je plasirana u toku noći i bez bilo kakvog pridržavanja novinarskih kodeksa i kontaktiranja bilo koga iz KK Crvena zvezda mts kako bi se proverila verodostojnost informacije ili saznanja), i događaji na utakmici sa Olimpijakosom... samo su potvrda da mnogima ne "prija” situacija u kojoj se nalazi Crvena zvezda mts - See more at: http://www.kkcrvenazvezda.rs/kk-crvena-zvezda-mts-%E2%80%9Ckurir-laze-23-03-2017.html#sthash.P03qgdqs.dpu
 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • email

Komentari