Čović: "Dešavaju se zagonetne stvari, MORAMO da ispunimo dvoranu!"

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 17.03.2017.
14:54
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Predsednik Crvene zvezde MTS, Nebojša Čović, oglasio se putem sajta ovog kluba.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Crvena zvezda se sprema za veoma bitan period sezone, verovatno i najbitniji.

Cilj ekipe koji je predstavljen pred početak ove sezone jeste da se osvoji ABA liga kako bi se kroz to takmičenje obezbedilo učešće u Evroligi, što je danas ponovo potvrdio predsednik kluba, Nebojša Čović.

On se prvo osvrnuo na prethodnu utakmicu protiv Milana, a zatim je uputio novi apel navijačima da dođu u što većem broju.

"Želim na početku da se još jednom osvrnem na jučerašnju utakmicu, i zahvalim našim navijačima na ogromnoj podršci. Bili su nam bukvalno vetar u leđa, velika podrška tokom svih 40 minuta… osetio sam se kao da igramo u Beogradu, a ne u Milanu.

Ipak, ta pobeda je već prošlost, moramo da mislimo na budućnost.  Ostvarili smo ove sezone mnogo velikih pobeda u Evroligi, nalazimo se u dobroj poziciji da ostvarimo plasman u plej of , što bi bio ogroman uspeh... Ali, ponovo moram da nas vratim u našu realnost... Da bi i sledeće sezone punili Arenu, igrali protiv najjačih timova Evrope, i bili deo te elite i Evrolige, mi moramo da ispunimo glavni cilj koji smo zacrtali na početku sezone – a to je osvajanje ABA lige! Imamo sistem, imamo kvalitet, ali da bi došli do tog cilja, potrebna nam je podrška navijača, koji su nam mnogo puta u prošlosti pomogli, kao uostalom i u četvrtak u Milanu"
, rekao je Nebojša Čović.

Zatim je uputio i apel navijačima.

"Zato apelujem na sve kojima je crveno-bela boja u srcu, da budu sada tu, kada nam je najvažnije! Ja retko koristim termin "moramo”, ali u nedelju zaista MORAMO da ispunimo dvoranu i pružimo podršku momcima na parketu!!! Utakmica koja nam se bliži poprima dozu "mističnosti” jer se dešavaju neke "zagonetne” stvari. Sve to neće biti važno niti uticati na dešavanja na terenu, ako budemo imali punu dvoranu i prepoznatljiv huk sa tribina! Zato, očekujem gromoglasnu podršku u izuzetno teškoj utakmici koja nas čeka u nedelju i da budemo kao jedan!"

Dakle, navijači Crvene zvezde, pročitali ste predsednika kluba, sada je stvar u vašim rukama.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
leonidis
Friday, 17.03.2017
21:45

zagonetne stvari..sta reci..

avatar
Red Wolf
Friday, 17.03.2017
20:50

Pustite navijacku grupu oni imaju svoje intetese. Svi normalni i pravi zvezdasi treba da odu na utakmicu, dovoljno ima takvih huligani nam i tako nisu potrebni.

avatar
Forza Napoli
Friday, 17.03.2017
16:13

A sad ne bojkotujete aba?

avatar
Volem Vosu
Friday, 17.03.2017
16:58

Najveca glupost je to bojkotovanje Aba lige, a ne bojkotuju Evroligu u koju se plasiraju kroz Aba ligu.