Prva reakcija - Menadžer EFEKTNO demantovao Jovićev transfer u Barsu!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 23.03.2017.
11:51
Izvor: Sportske.net

Sinoćnja informacija da je transfer Stefana Jovića u Barselonu već gotova stvar, ubrzo je demantovana.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS

Povezane vesti

Nije se dugo čekalo na reakciju posle sinoćnje informacije koju je pod oznakom ''ekskluzivno'' prvi objavio ''Kurir'', a po kojoj je Stefan Jović već prodat Barseloni.

Jutros je ta tema maltene zasenila dešavanja na sinoćnjoj utakmici između Crvene zvezde mts i Olimpijakosa (64:66), ali vrlo brzo se o svemu ovome oglasio i Jovićev menadžer Aleksandar Rašković.

On je na Tviteru demantovao ovaj transfer, poručio da vest nije tačna, kao i da je izabran zanimljiv ''tajming'' da se ona plasira u javnost, baš pred duel Barselone i Crvene zvezde mts.

Ovu svoju reakciju Rašković je začinio je na zanimljiv način - Pinokio je njegova prva asocijacija kada je video pomenutu informaciju.

Ovim bi trebalo da se smire uzburkane strasti, osim ako ne bude nekih novih obrta po ovom pitanju.

Podsetimo, Barselona i Crvena zvezda mts sastaju se u 28. kolu već u petak od 21 čas.

--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
dusko
Thursday, 23.03.2017
17:29

Jović se preko noći oporavio, putije u Barselonu!?

avatar
dusko
Thursday, 23.03.2017
13:32

Prodat ili ne, to je stvar kluba-menadžera-igrača, ali čovek ne igra najbitnije utakmice već duže vreme!? Mogao bi da se ugleda malo na Lazića koji reskira povredu i zbog "nebitnih" lopti u tom trenutku (Budućnost i sl.), što bi rekao Simonović za svog saigrača " Mene bi bilo sramota da ja ne igram, sad da se tu ja nešto foliram pored njega"

avatar
Thursday, 23.03.2017
13:43

Pa da igra povrijeđen možda bi više štetio ekipi nego što bi bio koristan. Rizikovao je i Jović povrede, ali kad si povrijeđen povrijeđen si i nema igre.

avatar
dusko
Thursday, 23.03.2017
15:25
avatar
Leks Lutor
Thursday, 23.03.2017
14:21

da igra povredjen :) ja vecu budalastinu nisam cuo. Prvo mislis li da je bilo koja evroligaska utakmica bitna necijejeg zdravlja, drugo igrao je povredjen pa nije mogao da se sastavi.ne razumes se u sport uopste znaci a komentarises nesto zlonamerno. Sportista mora da bude 100 % da bi pruzio dobru igruto je osnovno.Drugo i treba da ide vreme mu je dao je dosta zvezdi i svaka mu cast. Doaze mladi igraci to je sve normalno...

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 23.03.2017
13:16

Iskoristio bih ovaj tekst kao navijac Zvezde nadajuci se da ce neko iz KK Crvena Zvezda mozda procitati da priupitam dokle ce Mitrovic imati vise od 10 sekundi po mecu? Takodje iz kog razloga neko u KKCZ misli da ce od prosecnog Gudurica napraviti igraca? Odbranu igraju Dangubic,Lazic,Simon,Kuzmic,Djenka i Jovic,a u napadu su dobri od nabrojanih Kuzmic,Djenka i Simon,cemu onda igranje ove dvojice? Guduricu ako citas,jedno je imati ono izmedju nogu da resis mec,ALI SKROZ DRUGO je imati i kvaltet da uradis istu stvar kvalitetno!

avatar
Sampioni u boćanju
Thursday, 23.03.2017
13:44

Sad si ti pametan ? Sve strucnjak do strucnjaka !

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 23.03.2017
14:10

Za Mitrovica pricam od prosle sezone,to sto je kapiten i sto ima koji minut je SAMO DA BI GA NEKOM PRODALI,samo svi vide kakav je pa nece niko,nisu ljudi ludi

avatar
Amar Zornic
Thursday, 23.03.2017
13:55

da da , trebao si izaci na teren da mu pokazes kako

avatar
kizito
Thursday, 23.03.2017
13:05

Mnogi rade na destabilizaciji Zvezde,i svima njima bi mnogo teško pao plasman Zvezde u plej-of Evrolige.Zato momci,ajmo sutra hrabro u Kataloniji,zaboravimo ono sto je bilo sinoc!