Istanbul, penali, Lovren "zakopao" Liverpul!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 26.02.2015.
21:43
Izvor: Sportske.net

Produžeci i penali u utakmici Bešiktaša i Liverpula, na kraju je u petoj seriji promašio Lovren, Bešiktaš je u osmini finala.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Imala je turska ekipa više loptu u svom posedu, više šuteva ka golu protivnika, ali nije uspela da nakon 90 minuta postigne i drugi gol koji bi ovu ekipu odveo u osminu finala, pa se otišlo u produžetke.

Staridž i Sahan su propustili prilike u prvom delu igre, poluvremenu u kome nije bilo preterano dobrih prilika za postizanje golova.

Držao je Liverpul prednost iz prve utakmice sve do 72. minuta, a onda je nakon odlične akcije Bešiktaša turski tim došao do prednosti od 1:0.

Sjajno je Demba Ba uposlio petom Arslana koji fenomenalnim udarcem šalje loptu u mrežu - 1:0.


Gol pogledajte OVDE.

Pravo je čudo kako Bešiktaš nije uspeo da se plasira u narednu fazu kada je Demba Ba pokazao nizak nivo završnice u 92. minutu. Došla mu je lopta na pet metara od gola, a on je opalio iz sve snage, pravo u prečku, a Liverpul je bio spašen.

Otišlo se u produžetke, Bešiktaš je i tamo bio bolji, Minjole je bio odličan, tako da su penali odlučili pobednika meča.

Demba Ba, Tore, Kavlak, Hačison i Arslan su pogodili zaBešiktaš.

Lambert, Lalana, Čan i Alen su pogodili za Liverpul, Lovren je prebacio prečku, pa je Bešiktaš na kraju prošao u osminu finala.

Izveštaje sa ostalih mečeva igranih od 19 časova pročitajte OVDE.

Izveštaje sa mečeva igranih od 21 čs pročitajte OVDE.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke