LE - Gomezov trk, Guarinova bomba, sjajna Sevilja!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 26.02.2015.
21:05
Izvor: Sportske.net

Odigrane su i utakmice šesnaestine finala Lige Evrope koje su počele od 19 časova, a između ostalih prolazak u narednu fazu obezbedile su ekipe Viljareala, Intera i Fiorentine.

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Nakon prve utakmice koja je završena rezultatom 1:1 na "Vajt Hart Lejnu", ekipa Fiorentine je uspela da savlada Totenhem sa 2:0 i da se plasira u narednu fazu ovog takmičenja.

Viola je bila bolja ekipa danas, imala je dosta više prilika za gol i na kraju je zasluženo slavila prolazak dalje.

Prvi gol videli smo u 54. minutu kada je sjajno upošljen Mario Gomez, pretrčao je 40-ak metara i na kraju savladao golmana Lorisa - 1:0.

Totenhem je pokušao da se trgne, ali je nade igrača iz Premijer lige ugasio Mohamed Salah, igrač Čelsija na pozajmici u Fiorentini. Treći njegov gol od kako je došao u Italiju, Fiorentina je vodila 2:0, a to je rezultat kojim je završen ovaj meč.

Dinamo iz Kijeva je uspeo da nadoknadi poraz iz prvog meča i da slavi na kraju rezultatom 3:1. Inače, prvi meč je završen rezultatom 2:1 u korist Gengana.

Golovi OVDE.

Italy Soccer Serie A
foto: Beta

Teodorčuk i Buljacki su doveli Dinamo u vođstvo, ali je u ukupnom skoru rezultat izjednačio Mandan. Ipak, Oleg Gusev je uspeo da donese veliku radost domaćim navijačima i prolazak dalje.

Inter je uspeo da se plasira u narednu fazu pošto je pobedio Seltik u drugoj utakmici rezultatom 1:0 (prva završena 3:3), jedini strelac je bio Fredi Guarin, a Inter je celo drugo poluvreme igrao sa igračem više pošto je Van Dijk dobio crveni karton u 37. minutu.

Kuzmanović i Vidić su ostali na klupi za rezerve.

Sevilja i Menhengladbah su odigrali veoma zanimljivu utakmicu, a autogolom Štrancla gosti iz Španije su došli nadomak prolaska dalje pošto su u prvom meču savladali Borusiju sa 1:0.

Borusiji su bila potrebna tri gola, što nisu uspeli da postignu do kraja meča.

Azar je uspeo da izjednači na 2:2, do je na drugoj strani Vitolo postigao dva gola za prolazak Andalužana dalje.

Salcburg je imao rezultat koji ga vodi u osminu finala od 18. minuta do 32. ali nisu uspeli da se plasiraju dalje pošto je Viljareal do kraja meča postigao čak tri gola (Vieto 2 i Dos Santos). Prvi meč je Viljareal slavio sa 2:1.

Ajaks je nakon pobede nad Legijom u prvoj utakmici u Holandiji slavio i u drugom meču, a rezultat je bio čak 3:0 uz golove Milika (2) i Virgevera.

Meč između Liverpula i Bešiktaša otišao je u produžetke.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina
Thursday, 26.02.2015
22:07

Umesto TOtenhem da igra produzetke, igra Liverpul koji za vikend igra protiv Sitija.