Žervinjo i Ljajić utišali Roterdam, Italijani maksimalni!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 26.02.2015.
23:17
Izvor: Sportske.net

Nakon Intera i Fiorentine, u narednu fazu Lige Evrope prošli su i ostale tri ekipe iz Italije.

Beta/AP Photo/Andrew Medichini
Beta/AP Photo/Andrew Medichini

Povezane vesti

Napoli je golom Džonatana De Guzmana savladao i u drugoj utakmici Trabzonspor (u prvom meču je bilo 4:0 u Turskoj), i ovoga puta je bio bolja ekipa od Turaka i na kraju je zasluženo slavio prolazak u osminu finala.

Atletik Bilbao konačno može da se posveti Primeri ove veoma loše sezone za njih.

Oni su poraženi na svom terenu od Torina rezultatom 3:2, a u prvom meču je bilo 2:2 u Torinu.

Kvaljarela, Lopez i Darmijan su bili strelci za Torino, na drugoj strani Iraola i De Markos su pogodili mrežu Padelija. Srpski internacionalac Maksimović je igrao ceo meč u zadnjoj liniji odbrane Torina.

Briž je, očekivano, savladao Alborg i u drugoj utakmici. Nakon što je prvi meč rešio u gostima u svoju korist rezultatom 3:1, danas je slavio 3:0 i zasluženo je bukirao svoje mesto u osmini finala.

Everton nije imao težak posao protiv Jang Bojsa u ovoj rundi takmičenja, Lukaku (2) i Miralas su vratili ekipu nakon što je Sanogo doveo u vođstvo goste i ukupnim rezultatom 7:2 se plasirao u narednu fazu.



Volfsburg je rutinski odradio posao u Portugaliji protiv Sportinga, bilo je 0:0 nakon što je u prvoj utakmici bilo 2:0 za "Vukove", dok je isto učinio i Dnjepar koji je prvi meč slavio sa 2:0, a u drugom odigrao 2:2 protiv Olimpijakosa u meču u kojem je Luka Milivojević dobio crveni karton.

Fejenord i Roma su odigrali veoma zanimljiv meč, pun svega i svačega, od bahatog ponašanja navijača Fejenorda, prekida utakmice zbog sudijeske odluke da isključi igrača Fejenorda, pa sve do sjajnih poteza na utakmici, a na kraju je ekipa iz Rima sasvim zasluženo našla svoje mesto među 16 najjačih ekipa u ovom takmičenju.

Ljajić je doveo u vođstvo Romu, da bi izjednačio Manu sa igračem manje, a Žervinjo je nakon sjajnog ubacivanja Torosidisa poslao loptu u mrežu i rešio pitanje pobednika.

Prvi meč je završen rezultatom 1:1.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Joker
Friday, 27.02.2015
00:20

Potpuno nepotrebno ponasanje navijaca Fejnorda, cak i u Rimu. Sramotno je doci u neciji grad i unistavati mu gradska obelezja. Romina igra veceras na mnogo boljem nivou nego prethodnih meceva. Nadam se da ce ovako ostati u narednim mecevima. Bravo Ljajicu!