Papanikolau u crveno-belom!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.01.2016.
13:37
Izvor: Sportske.net

Navijači Crvene zvezde Telekom nadali su se da bi Kostas Papanikolau mogao da pojača crveno-bele što je Grk i učinio, s tom razlikom što je umesto Zvezdine zadužio opremu Olimpijakosa.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Grčki reprezentativac Kostas Papanikola našao se prethodne jeseni na meti Crvene zvezde Telekom nakon što su ga Denver Nagetsi vejvovali i omogućili mu da krene u potragu za novim klubom.

Tada je Zvezda izrazila želju da angažuje nekadašnjeg krilnog igrača Olimpijakosa ali je Kostas Papanikolau bio preskupa opcija za crveno-bele.

Mesec i po dana nakon što su ga Nagetsi vejvovali Papanikolau je dobio poziv da se ponovo priključi ekipi ali se u Denveru zadržao do 7. januara kada je definitivno raskrstio sa tim NBA klubom.

Posle bezuspešnih pokušaja da se zadrži u NBA ligi Kostas Papanikolau je odlučio da se vrati u Evropu pa je sa klubom u kojem je stekao afirmaciju potpisao ugovor na dve i po godine.

Olimpijakos je potvrdio da se Kostas Papanikolau vraća u Pirej i da će ponovo zadužiti crveno-belu opremu u kojoj je u prvom mandatu osvojio dve Evrolige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke