Zvezda odustala od Papanikolaua!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 06.10.2015.
17:50
Izvor: Sportske.net

Odjeknula je kao bomba vest da bi Crvena zvezda Telekom mogla da angažuje grčkog reprezentativca Kostasa Papanikolaua ali se ispostavilo da crveno-beli ipak nemaju mogućnosti da odgovore na uslove koje je bivši član Hjustona postavio pred čelnike beograds

Beta/AP Photo/John Raoux
Beta/AP Photo/John Raoux

Povezane vesti

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom odustao je od angažovanja Kostasa Papanikolaua nakon što su agenti grčkog internacionalca predočili pod kojim uslovima bi doskorašnji član Hjustona pristao da se priključi crveno-belima.

Kako saznaje "Blic", pregovori između predstavnika Crvene zvezde i agenata koji zastupaju interese krilnog košarkaša trajali su više od dve nedelje ali je dogovor izostao.

Kostas Papanikolau u Hjustonu je na godišnjem nivou zarađivao 4.8 miliona dolara, pa je i laicima bilo jasno da Zvezda ima male šanse da privoli Grka u svoje redove.

Pored previsokih potraživanja Kostas Papanikolau postavljao je još jedan uslov čelnicima Crvene zvezde na koji niko iz redova kluba sa Malog Kalemegdana nije želeo da pristane.

Grčki reprezentativac želeo je da u ugovor sa Crvenom zvezdom bude uvrštena klauzula koja bi mu garantovala mogućnost odlaska u neki od NBA klubova u sred sezone.

Crvena zvezda Telekom nastaviće da prati tržište i treba očekivati da u nedeljama koje slede na Mali Kalemegdan stigne još neko pojačanje, posebno na krilnoj poziciji koja je ispražnjena nakon povreda Marka Tejića i Nemanje Dangubića.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

26 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
РЕВОЛТ
Tuesday, 06.10.2015
20:07

Ivane, vi ste ranije imali Ticu, nemoj tako:-D

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Tuesday, 06.10.2015
18:59

Steta sto se nijeu dogovorili a sa ovakvim uslovima nam ne treba ni jedan igrac

avatar
РЕВОЛТ
Tuesday, 06.10.2015
18:21

Eto, a zamalo da potpise:-D

avatar
сочинитељ
Tuesday, 06.10.2015
18:09

нема везе,лепо је после дуго времена читати овакве вести,добри кошаркаши се нуде звезди,преговара се са одличним кошаркашима...ајмо још ерцег и амерички бек,уз повратак вилијамса...сасвим довољно за репризу прошле сезоне,можда и корак више у ел

avatar
Return 0f the king
Tuesday, 06.10.2015
17:54

Pa dobro, bolje je da ne dolazi ako ce u sred sezone da ode u NBA. Steta, sjajan igrac, ali dobro, idemo dalje. Neko sigurno dolazi u narednih 10 dana, sada ko, videcemo. :)