Htela ga Zvezda, završio u Denveru!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 05.11.2015.
18:59
Izvor: Sportske.net

Košarkaš koji je u prethodnom periodu bio dovođen u vezu sa mogućim prelaskom u redove Crvene zvezde Telekom bio je strpljiv i dočekao NBA angažman.

Beta/AP Photo/John Raoux
Beta/AP Photo/John Raoux

Povezane vesti

Grčki internacionalac Kostas Papanikolau (25) karijeru će nastaviti u Denver Nagetsima koji su ga vratili u svoje redove samo mesec dana nakon što su ga otpustili.

Predstavnici Denverove službe za odnose sa javnošću potvrdili su u četvrtak da je bek Erik Grin "vejvovan" i da je dogovorena saradnja sa Kostasom Papanikolauom.


Bivši član Arisa, Olimpijakosa, Barselone i Hujustona doveden je u vezu sa mogućim prelaskom u Crvenu zvezdu Telekom nakon što su ga Denver Nagetsi "vejvovali" 25. septembra.

Klub sa Malog Kalemegdana nije krio da bi rado voleo da vidi Papanikolaua u svojim redovima ali je u startu bilo jasno da Zvezda nije u stanju da zadovolji finansijska potraživanja grčkog reprezentativca.

Posle mesec dana čekanja Kostas Papanikolau je dobio ugovor u Denveru za koji ove sezone nastupaju još srpski internacionalac Nikola Jokić, ali i bivši kapiten Partizana Žofri Lovernj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke