Glas razuma iz Turske - Bravo za košarkaše Banvita!

Autor: Darko Mitrović
sreda 26.11.2014.
18:25
Izvor: Sportske.net

Da u Turskoj ima mnogo onih koji osuđuju divljaštvo i primitivizam ''navijača'' Galatasaraja posle ubistva Marka Ivkovića, pokazuje i večerašnji primer s početka utakmice između Banvita i Partizana.

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Kao što je poznato, Partizan večeras gostuje Banvitu u sedmom kolu Evrokupa, a pred početak meča, osim minuta ćutanja u znak odavanja pošte ubijenom navijaču Crvene zvezde Marku Ivkoviću, košarkaši domaćeg Banvita su razvili i transparent kojim izražavaju žaljenje zbog ovog tragičnog događaja i Markove prerane smrti.

Ovo je još jedan gest turskog kluba za svako poštovanje u ova dva dana, koliko košarkaši Partizana borave na tlu Turske.

Podsetimo, crno-beli su juče na aerodromu dočekani cvećem od strane generalnog sekretara Košarkaške federacije Turske Ćelala Arisana, da bi danas i Banvit kao klub pokazao srdačnu dobrodošlicu, uz neuobičajeno posluženje na treningu košarkaša Partizana pred večerašnji meč.

Ako turske huligane iz dana u dan osuđujemo, ove prave ljudske gestove koji posle svega dolaze od razumnih ljudi, jednostavno moramo da pohvalimo, uz nadu da će oni koji su učinili zločin što pre biti kažnjeni.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
arthaslichking
Wednesday, 26.11.2014
19:30

Ima i tamo normalnih i ludih kao i svuda, jedino sto se prema normalnim a treba ponasati kako treba ne osudjivati ih, a ove huligane i neljude, treba svi da osudimo. Sigurno ima i navijaca Galate koji su protiv ubistva ali ne mogu da dodju do izrazaja od ovih ludaka. Ali ipak nista sad ne moze da nadomesti bol poroice za gubitkom. Ovo treba podrzati da se ne bi ovakvi incidenti ponavljali, ali Marka vraiti ne mozemo!