Partizan srdačno dočekan u Turskoj!

Autor: Darko Mitrović
utorak 25.11.2014.
23:37
Izvor: Sportske.net

I dok huligani bliski Galatasaraju i dalje divljaju, u Turskoj na razne načine pokušavaju da tu sramnu sliku ublaže. U prilog tome i ovaj buket cveća po dolasku Partizanove ekspedicije na meč sa Banvitom u Evrokupu.

t24.com.tr
t24.com.tr

Povezane vesti

Trener Partizana Duško Vujošević je pred polazak na put poručio da crno-beli idu u Tursku da ''šire prijateljstvo'', a baš tako su i dočekani na aerodromu.

Posle ubistva navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića u petak u Istanbulu, u Košarkaškom savezu Turske su osetili potrebu da sada što bolje dočekaju šampiona Srbije, kako bi se ublažile užasne slike koji su te kobne večeri, ali i posle toga u svet poslali huligani koji se predstavljaju kao navijači Galatasaraja.

Ekspediciju crno-belih je večeras na istanbulskom aerodromu ''Kemal Ataturk'' dočekao generalni sekretar Košarkaške federacije Turske Ćelal Arisan, koji im je uručio i buket cveća u znak dobrodošlice.

Tom prilikom, Arisan je poručio kako na ovaj način želi da pokaže tursko gostoprimstvo.

''Ne postoje problemi između federacija i klubova dve zemlje. Verujem da će se odnosi uskoro normalizovati, a turski navijači će biti prijateljski raspoloženi prema Partizanu'',
poručio je Arisan.

Javnosti se na aerodromu obratio i trener crno-belih Duško Vujošević, koji je naglasio da su crno-beli u Tursku došli kao sportisti i da sport treba da povezuje ljude.

''Pre svega, želim da se nikada više ne ponovi velika tragedija od pre nekoliko dana u Istanbulu. Moramo svi koji smo u sportu da radimo na tome da bi izbegli bilo kakvo ponavljanje sličnog događaja''
, istakao je trener Partizana.

Snimak dočeka košarkaša Partizana u Turskoj možete pogledati OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
postmanns
Wednesday, 26.11.2014
01:14

Sa cvecem da se iskupe za jedan ugasen mladi zivot?Diskfalifikacija iz EL,momentalna,kakvo bre cvece,kakve gluposti?