Ono što je u Srbiji hleb i so, u Turskoj su baklave!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 26.11.2014.
13:23
Izvor: Sportske.net

Predstavnici košarkaškog kluba Banvit potrudili su se da šampiona Srbije ugoste na najbolji mogući način o čemu svedoči jučerašnji doček na aerodromu "Ataturk" ali i posluženje na treningu koje su jutros priredili.

twitter.com/@cempelister
twitter.com/@cempelister

Povezane vesti

Tragedija koja se u petak dogodila u Istanbulu uspela je da izazove ono najbolje i ono najgore od turskog naroda, odnosno navijača i sportskih radnika.

Huligani koji sebe nazivaju navijačima Galatasaraja najpre su ubili mladića u Istanbulu i tako bacili ljagu na turski narod a onda su u danima koji su usledili uspeli da prevaziđu granicu ljudskog idiotizma seireći nad žrtvom Marka Ivkovića.

Da postoje oni koji osuđuju takve divljake za koje verujemo da su u manjini videli smo po gestovima navijača Bešiktaša ali i po načinu na koji je u utorak dočekana ekspedicija KK Partizan koja je doputovala u Tursku na duel sa Banvitom.

Predstavnici kluba iz Bandirme, grada na azijskoj obali Mramornog mora, u utorak su na aerodromu "Ataturk" doneli cveće članovima KK Partizan a jutros je iskazan još jedan gest gostoprimstva koji vraća veru u istinske vrednosti.

Uoči večerašnje utakmice košarkaši Partizana odradili su lagani trening a domaćin im je priredio iznenađenje posluživši tradicionalnu tursku poslasticu i veliku količinu voća!

Sudeći prema fotografiji koja nam stiže iz Turske izabranici Duška Vujoševića su uživali samo se nadamo da nisu preterali jer ih od 18 časova očekuje duel sa odličnom ekipom Banvita.

Šalu na stranu, ovakvim gestom predstavnici Banvita povukli su crtu između ljudi i ubica koje objedinjuje ista nacionalnost i vera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SAMOjeNEBOiznadNas.
Wednesday, 26.11.2014
14:31

Pa pazi ne treba sad preterivati i kazati da dzaba sve ovo rade.Nisu svi isti .U svaku drzavu,u svaki grad,svaki klub imas neke koji kvare sliku.Kamo srece da se u srbiji i igraci i navijaci pa i drugim gradovima evrope docekaju ovako.Pa da se navijasi suprotnih sastanu piju pivo na trgg sale zajebavaju a kad pocne tekma ostave prijateljstvo i bodre klub ali ne provociranjem i motkama nego dlanovima i glasovima