Peh za Ćirkovića i Partizan!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 27.01.2015.
18:23
Izvor: Sportske.net

Želeće današnji dan što pre da zaborave u taboru Partizana pošto je nakon remija sa Cirihom i svađe prvotimaca usledila još jedna loša vest koja se tiče povrede mladog Lazara Ćirkovića.

Beta/AP Photo/Marko Drobnjakovic
Beta/AP Photo/Marko Drobnjakovic

Povezane vesti

Drugi kontrolni susret na pripremama u Beleku koji su fudbaleri Partizana igrali protiv Ciriha iznedrio je brdo problema koji će morati da budu rešavani sistematski.

Remi rezultatom 2:2 ne bi predstavljao problem da je ekipa odigrala svih 90 minuta na zavidnom nivou ali je pored nedovoljnog zalaganja usledila i svađa dvojice momaka koji bi na proleće trebalo da budu nosioci Partizanove igre.

Kao da sve to nije bilo dovoljno pa je i mladi Lazar Ćirković morao da napusti teren zbog povrede leđa čiji intenzitet još uvek nije poznat.

Poznato je samo da će Lazar Ćirković morati da bude podvrgnut naknadnim pregledima koji će dati odgovor na pitanje da li ga i kolika pauza čeka, a do tada će mladi defanzivac, članovi stručnog štaba i navijači strepeti.

Kada se uzme u obzir da crno-beli već imaju dovoljno problema sa zadnjom linijom tima onda je jasno zašto će Nikolić i pomoćnici držati fige da sa Ćirkovićem sve bude u redu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke