Partizan izbegao novi poraz!

Autor: Darko Mitrović
utorak 27.01.2015.
16:19
Izvor: Sportske.net

Posle ubedljivog poraza od moskovskog Dinama, fudbaleri Partizana su i danas veoma loše počeli meč sa Cirihom, ali su na kraju ipak ostali neporaženi, i pored dva gola zaostatka.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Ekipa Partizana još uvek ne može da se pohvali pobedom na pripremama, ali svakako može duelima sa jakim protivnicima, što Dinamo iz Moskve i Cirih svakako jesu u ovoj fazi priprema.

Podsetimo, protiv Moskovljana Partizan je pretrpeo ubedljiv poraz rezultatom 4-1, a danas su crno-beli remizirali sa Cirihom, trenutno drugoplasiranom ekipom švajcarskog šampionata - 2:2.

Ekipa Marka Nikolića je veoma loše ušla u ovaj meč. Posle samo četiri minuta igre, Švajcarci su iznudili jedanaesterac, koji je u gol pretvorio Sadiku, da bi sedam minuta kasnije Lazar Ćirković postigao autogol, za vođstvo Ciriha od 2-0!

Ali, poput letošnjih mečeva sa Nefčijem, ili Ludogorecom u Beogradu, fudbaleri Partizana nisu dozvolili da ih ubedljivo vođstvo rivala poremeti.

Ostatak meča je protekao u znaku crno-belih, a preokret je najavio Nikola Ninković, pogotkom na isteku prvih pola sata igre.

Do kraja poluvremena je ostala minimalna prednost Ciriha, da bi posle samo tri minuta igre u nastavku meča, rezervista Nemanja Kojić iskoristio jedanaesterac za Partizan i poravnao rezultat na konačnih 2-2.

Partizan: 
Lukač (46′ Kljajić), Pauljević, N. Petrović (46′ Volkov), B. Ilić, Ćirković (80′ Stevanović), Drinčić (69′ I. Petrović), Brašanac (69′ Marković), Babović (46′ Živković), Ninković (64′ Marinković), Škuletić (46′ Kojić), Lazović (64′ Grbić).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
baldekeita
Tuesday, 27.01.2015
17:35

Zurich je poceo pripreme dve nedelje pre nas i ovo im je vec 5. mec dok smo mi sad u nazescem ritmu,sa druge strane njima falilo pola tima,tesko je tu izvuci zakljucke.Ono sto me plasi je sto smo dobili dva komada,a njima su trojica najubojitih ofanzivaca na KAN-u(Chikhaoui,Chermiti i Etoundi),definitivno se mora prelomiti oko stopera sto pre jer Cirkovic ukoliko nastavi ovako nece biti dobar ni kao 3. opcija,a kamoli starter.Nazalost nisam nigde nasao ni tekstualni prenos pa ne mogu dublje da ulazim u analizu.

avatar
Volt-ai-Re
Tuesday, 27.01.2015
18:01

Ne mogu ni ja, a pisalo je na Mocartu da ce biti prenos. Cirkovica da prodaju!

avatar
baldekeita
Tuesday, 27.01.2015
19:59

Jos uvek ni na zvanicnom sajtu nisu objavili nikakav tekst vezan za sam tok meca.Nazalost uspeo je i da se povredi pa ga ni prodati ne mozemo,divota!

avatar
Tuesday, 27.01.2015
19:12

Ne mozes tako gledati, nismo ni mi imali Vulicevica, Vulkov je usao tek kasnije, itd itd ... pogledaj njihov sastav protiv Bazela na poslednjem mecu, mislim da je samo Etoundi falio. Ja mislim da je ovo sasvim ok, pogotovo ako znamo da Cirko uopste nije sa nam i treba ga hitno skloniti, decko je i prvu i drugu odigrao katastrofalno.