Saigrači sprečili tuču Škuletića i Babovića!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 27.01.2015.
18:05
Izvor: Sportske.net

Uspeli su fudbaleri Partizana da ostanu neporaženi na drugom kontrolnom susretu u Antaliji ali je na poluvremenu umalo došlo do tuče između Stefana Babovića i Petra Škuletića što govori da atmosfera u taboru crno-belih nije najsjajnija.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Drugi kontrolni susret koji su fudbaleri Partizana odigrali u sklopu priprema za drugi deo sezone završen je remijem (2:2) ali nije rezultat i igra ono što će ostati zapamćeno posle svega.

U završnici prvog dela utakmice sa Cirihom došlo je do verbalnog sukoba povratnika Stefana Babovića i najboljeg strelaca Petra Škuletića a samo je zahvaljujući saigračima sprečen fizički obračun.

Odmah nakon što je sudija označio kraj prvog dela dvojica pomenutih su razmenili uvrede a odlukom Marka Nikolića poslati su u svlačionicu. Umalo je u tim trenucima došlo do fizičkog obračuna što su sprečili saigrači pa je na taj način sprečena veća bruka.

"Sukobi se dešavaju u pripremnom periodu, ali njihove igre su nešto što ne zadovoljava. Kada se vratimo u Beograd moraćemo da vidimo ko ide, a ko ostaje, da se podvuku crte i vidimo ko igra za Partizan na proleće" rekao je Marko Nikolić nakon meča.

Očigledno je da atmosfera u taboru crno-belih nije najsjajnija a iz reči šefa struke moglo bi se zaključiti da je Petar Škuletić taj koji svojim nezadovoljstvom unosi nervozu.

"Bilo je onih koji se nisu ni oznojili, a pričaju po terenu. To nije moglo do sada, pa neće moći ni od sada. Sve to ide od labavog pristupa utakmici" zaključio je trener Partizana.

Kako će pomenuti incident uticati na odnos dvojice fudbalera koji su se sukobili ali i na čitav tim ostaje nam da vidimo u danima koji slede. Jasno je samo da ovakve stvari negativno utiču na timski duh iako će mnogi reći da se baš na taj način on najbolje izgrađuje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volt-ai-Re
Tuesday, 27.01.2015
19:09

Eto zasto nisam bio za Skuletica i Babovica prosle zime, zasto sam imao veliku rezervu i prema Trajkovicu (kod njega i ono razmatranje drugih ponuda), ko je bre taj Skuletic da se tako pali, sta je on dao Partizanu?! Neka ide, ima ko hoce da igra! Verovatno je Stefan ovde i u pravu, da je bilo koji drugi novajlija u pitanju, ne bih mogao to da odobrim, ali on je za Petra starosedelac i ima najvise prava da mu prigovori posle Saleta kapitena!!!