Partizan - Uprava obećava, fudbaleri ćute!

Autor: Beta Beta
sreda 13.08.2014.
15:17
Izvor: Beta

Održan je sastanak igrača, trenera i uprave FK Partizan, a fudbaleri nakon toga nisu hteli da daju izjave.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Veliki problemi pogađaju Partizan ovih dana, sama činjenica da igrači nisu primili plate od aprila meseca navela ih je da stupe u štrajk, a izlaz u svemu ovome nije baš na vidiku.

Prodaja igrača se dovodi kao jedno od rešenja, na izlaznim vratima su Luka, Stanković, Lazović i Živković, a klubovi koji ih traže došli su u situaciju da se "igraju" igre "uzmi ili ostavi" sa Partizanom kada je u pitanju novac za pomenute igrače.

Danas od 14 časova bio je zakazan i sastanak između uprave, trenera i igrača Partizana, a epilog je i dalje nepoznat, pošto igrači nisu hteli da daju izjave nakon završetka.

Saša Ilić, Vladimir Volkov, Milan Lukač, Miroslav Vulićević, Petar Grbić, Vojislav Stanković i Nikola Drinčić izašli su sa stadiona posle skoro sat vremena razgovora, ali su novinarima samo kratko rekli da neće davati izjave.

Prema pisanju Monda, fudbaleri Partizana su uspeli da ''ubede'' upravu da im isplate zaostala dugovanja. Oni će u narednih 7 dana dobiti dve zaostale plate, jednu pred utakmicu sa Radničkim iz Niša, a drugu bi trebalo da prime 20. avgusta. Ovo je krajnji ishod pregovora fudbalera Partizana na čelu sa Sašom Ilićem sa upravom kluba, koja je izgleda bila podeljena po pitanju navedenih isplata.

Jedan deo je bio na strani igrača, dok je drugi pokušavao da im objasni stanje u klubu i veoma tešku finansijsku situaciju u kojoj se nalazi vicešampion Srbije.

Izgleda da su obe strane našle neki kompromis, ali da su i dalje nezadovoljne, jedni zbog ostatka neisplaćenih zarada, drugi zbog situacije u klubu.

Uglavnom, u sredu uveče je zakazan novi trening fudbalera Partizana, videćemo kakvo će stanje biti u Zemunelu nakon ove današnje bure.

Crno-belih za vikend igraju u Nišu protiv Radničkog meč drugog kola Super lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke