Partizan - Situacija u klubu spušta cenu Živkoviću?

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 13.08.2014.
11:31
Izvor: Sportske.net

Situacija u FK Partizan je alarmantna, a jedini izlaz je prodaja igrača. Međutim, i klubovi koji su zainteresovani da dovedu igrače koji nastupaju za Partizan imaju svoju računicu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Ekipa Partizana nalazi se u veoma teškoj finansijskoj situaciji, a prodaja igrača bi mogla da bude jedini izlaz iz ove krize, kada već ekipa nije uspela da se plasira u najelitnije klupsko takmičenje u Evropi.

Nekoliko fudbalera Partizana želi da napusti klub, pominjali su se transferi Predraga Luke u Tursku, Vojislava Stankovića u Lacio, Danka Lazovića takođe u Seriju A, ali i mladih nada, kako Partizana, tako i reprezentacije Srbije, Danila Pantića i Andrije Živkovića.

Pre desetak dana procurela je informacija da je za mladog Andriju Živkovića, jednog od najtalentovanijih fudbalera Evrope, zainteresovana portugalska Benfika, a suma koja se spominjala po medijima je iznosila 6 miliona evra. Govorilo se da su pregovori u završnoj fazi i da se čeka završetak utakmice Partizana i Ludogoreca.

Ipak, o tom transferu mediji u Portugalu nisu govorili ništa, sve do današnjeg dana i obelodanjivanja situacije u Partizanu.

Portugalski "Rekord" govori da će doći do ubrzavanja transfera Andrije Živkovića, a ono što je sigurno jeste da će Benfika gledati svoje interese i da će pokušati da iskoristi sve Partizanove slabosti u ovom trenutku kada su u pitanju finansije. Sa ponudom ''uzmi ili ostavi'' sigurno je da Partizan mora da prihvati dobru ponudu Benfike.

Svi u klubu su svesni da je prodaja igrača neminovnost, ali cena je ono što je diskutabilno u ovom trenutku. Hoće li Benfika iskoristiti Partizanovo pokazivanje slabosti?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke