Pale maske - Drinčić odlazi, Stanković ostaje!

Autor: Beta Beta
četvrtak 28.08.2014.
23:33
Izvor: Beta

Nakon revanš meča plej-of faze kvalifikacija za LE između Nefčija i Partizana potvrđeno je da Nikola Drinčić odlazi u Makabi iz Haife kao i da je Palermo odustao od transfera Vojislava Stankovića.

Beta/BranislavBožić
Beta/BranislavBožić

Povezane vesti

Vicešampion Srbije izborio se za mesto u grupnoj fazi Lige Evrope a samo nekoliko časova nakon trijumfa nad Nefčijem i ostvarenja cilja postalo je jasno da srpski mediji nisu lagali kada su preneli da će Nikola Drinčić napustiti Humsku i preseliti se u Makabi iz Haife.

Iskusni vezni fudbaler rekao je večeras da mu je meč protiv Nefčija u plej-ofu za Ligu Evrope bio poslednji u crno-belom dresu i da će karijeru nastaviti u Makabiju iz Haife.

"Ovo je bila moja poslednja utakmica u crno-belom dresu, potpisao sam za Makabi. Odlazim srećan, jer se Partizan plasirao u Ligu Evrope", rekao je Drinčić novinarima u Bakuu, prenose "Novosti".

Podsećamo da smo o transferu Nikole Drinčića u Makabi pisali pre pet dana ali je Marko Nikolić na konferenciji za medije pred duel sa Donjim Sremom rekao kako to "nema veze sa istinom"!

Takav "modus operandi" karakterističan je za klub iz Humske jer se ne dešava prvi put da neki igrač bude prodat samo dan ili dva nakon što zvaničnici Partizana eksplicitno kažu kako od transfera nema ništa.

Dodajmo još i to da je Palermo odustao od transfera Vojislava Stankovića to znači da bi štoper mogao da ostane u Humskoj do isteka ugovora u decembru ukoliko se u naredna tri dana ne otvori neka nova mogućnost za odlazak u inostranstvo.

Partizan je večeras u Bakuu pobedio Nefči sa 2:1 u revanš meču plej-ofa za Ligu Evrope, pa se posle pobede u Beogradu od 3:2 plasirao u drugo po kvalitetu evropsko klupsko takmičenje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke