"Drinčić NIJE prodat Makabiju!"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 23.08.2014.
12:42
Izvor: Sportske.net

Vest da je Nikola Drinčić prodat Makabiju iz Haife preneli su svi srpski mediji pozivajući se na izvor iz Izraela ali trener Partizana Marko Nikolić tvrdi da je ta informacija netačna.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan NIJE prodao Nikolu Drinčića izraelskom Makabiju iz Haife, tvrdi trener crno-belih Marko Nikolić.

Vest da je iskusni vezni fudbaler dogovorio dvogodišnju saradnju sa Makabijem u petak su preneli svi srpski mediji pozivajući se na izraelskog novinara Rafaela Gelara a Nikolić je danas negirao da je Drinčić potpisao ugovor sa klubom koji vodi Aleksandar Stanojević.

"To nema veze sa istinom. Jednostavno nije tačno. Vest je objavio na 'Tviteru' izraelski novinar, čija je pouzdanost verovatno jedan odsto, ali je izgleda u Srbiji to dovoljno da se objavi kao tačno pred važnu utakmicu koja nas očekuje u nedelju, kao i za pet dana u Azerbejdžanu" rekao je Nikolić.

Trener Partizana dodao je i to da u Humsku stiže Urugvajac Žan Pjer Austin Barijentos Dijas što je jedan deo srpskih medija preneo u subotu.

"To prvi put čujem" bio je Nikolićev odgovor.

Za sada, dakle, ostaje da je Nikolićeva poslednja i da Nikola Drinčić nije potpisao ugovor sa Makabijem iz Haife ali videćemo da li će istinitost takve tvrdnje biti dovedena u pitanje nakon revanša sa Nefčijem u kvalifikacijama za LE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke