Koga je demantovao Nikola Drinčić?

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.02.2017.
14:17
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Iskusni vezista Rada poručio je javnosti da njegovo ime ni na koji način ne dovodi u vezu sa incidentima na Banjici tokom i posle meča sa Partizanom.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Posle jučerašnjih saopštenja FK Rad, a onda i igrača ovog kluba, zanimljivu izjavu današnjem ''Žurnalu'' dao je Nikola Drinčić, nekadašnji fudbaler Partizana, a sada član ''Građevinara''.

On ne želi da se na bilo koji način dovodi u vezu sa incidentima, tvrdeći da je ''normalno odigrao utakmicu i otišao sa terena''.

''Digla se velika hajka i ponovo se moje ime dovodi u kontekst koji nema veze sa mnom i situacijom koja se dogodila. Veoma je ružno što se stvara iskrivljena slika oko mog imena.

Nisam nikoga vređao, niti sam bio deo vanfudbalskih stvari, odigrao sam normalno utakmicu i otišao s terena.

Osetio sam potrebu da javno iznesem stav, jer sam bio korektan prema svim učesnicima utakmice i nisam imao bilo kakvog udela u incidentu koji je bacio senku na meč''
, izjavio je Drinčić, a prenosi ''Žurnal''.

Posle svega postavlja se pitanje na šta je konkretno Drinčić reagovao, s obzirom da se njegovo ime pominje u saopštenju Rada, gde je između ostalog navedeno i da ga je Everton provocirao i psovao tokom meča.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Tuesday, 21.02.2017
18:35

Psovao si kao kocijas, nijednom te nisam video da si pokusao da smiris tenzije na utakmici, ne lazi! Nikad te nisam ni voleo, a tek sad pogotovo nemam razloga za to.

avatar
Tuesday, 21.02.2017
16:17

Зар верујете да би неко од Партизанових играча провоцирао Дринчића на тај начин ?!

avatar
Lav
Tuesday, 21.02.2017
18:36

A zasto ga Everton ne bi provocirao ? Ni ne zna da je igrao u Partizanu

avatar
The Real Man
Tuesday, 21.02.2017
16:12

Ljudi izgleda jos uvek nisu svesni kakav je to skandal bio i koja bruka za Srbiju! I posle se pitamo zasto nas svi mrze. Pa Brazilci su jedan od retkih naroda sa kojima smo u dobrim odnosima. Morao bi Rad da bude ostro kaznjen da bi smo koliko toliko popravili sliku u svetu.

avatar
Je\'l Realno
Tuesday, 21.02.2017
17:13

Dugo jednu vest iz srbije nije prenelo toliko stranih portala u svetu... Nazalost....

avatar
Povratak kralja
Tuesday, 21.02.2017
16:02

Ne laži! Sigurno nisi ništa lepo rekao ni Leonardu kad je tražio penal, a dobio korner, a ni Evertonu kada si ga drugi put žestoko faulirao udarcem u koleno nakon čega si prišao, nagnuo se nad njim dok je ležao povređen i samo ti znaš šta si mu tada rekao. U tom trenutku su se uvrede na račun Everton pojačale iako su već trajale dobrih 2 minuta do tog trenutka. Everton je tek nakon toga napravio prvi i jedini prekršaj na utakmici nad Lutovcem u 79' i to sasvim običan prekršaj. Ne sam ds nije tukao i provocirao kako ste vi stavili u saopštenju već se nikome nije obraćao na terenu osim što je u 74' sudili rekao da ga vređaju navijači Rada, a tada je to već bilo 4.put da se čuje s njihove tribine. Sudija nije želeo.da postupi po pravilima k zaštiti igrača od uvreda na rasnoj osnovi. Evertona je Dimitrijević faulirao u 90' i oni su se sportski pozdravili. Everton nijednim svojim gestom tokom utakmice nije nikoga isprovocirao čak je bio van utakmice, imao je svega 3-4 regularna duela i isto su toliko prekršaja načinjena nad njim, a samo jedan je napravio. Sve što ste u saopštenju njemu pripisali vi ste radili.

avatar
odjava
Tuesday, 21.02.2017
18:50

A Everton ni engleski ni srpski ne zna. Na kom jeziku ih je vredjao tokom utakmice.

avatar
odjava
Wednesday, 22.02.2017
19:36

pa pomaze mu zemljak a i ta komunikacija je drugacija od psovki i vredjanja .nI kaze se ,,na kom jeziku ,, a ne na koji jezik.

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Wednesday, 22.02.2017
01:34

Na koji jezik komunicira Everton sa saigracima i strucnim stabom, na portugalski?

avatar
ercov
Tuesday, 21.02.2017
15:44

Demantovao je upravu Rada kao i vecinu svojih saigraca koji su na sve moguce nacine pokusali lazima da svoju krivicu i odgovornost prebace na Evertona. Drina je dokazao da je kao prvo covek pa tek onda fudbaler.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Tuesday, 21.02.2017
15:28

Pa demantuje Rad, malo uvijeno ali je jasno! Jedino su oni pomenuli Drinčića!