Grujić traži mir: "Sve je kulminiralo objavljivanjem mojih neistinitih izjava"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 24.12.2015.
13:12
Izvor: Sportske.net, Beta

Fudbaler Crvene zvezde Marko Grujić zamolio je danas javnost da mu da malo mira da se odmori istakavši da je priča o transferu u Liverpul kulminirala objavljivanjem neistinitih izjava.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Marko Grujić jedna je od centalnih sportskih tema u Srbiji, pošto je Zvezda javno objavila da od njegovog transfera zavisi budućnost kluba, kao i da je prihvatila ponudu Liverpula vrednu 7 miliona evra.

Crveno-beli su zvanično saopštenje objavili u sredu, dan nakon što je Goran Grujić saopštio da njegov sin neće pristati na transfer.

Svoje mišljenje o ovoj temi dao je i Dragan Džajić, a činilo se da je tačka stavljena "izjavom Marka Grujića" da je pristao na transfer koja zapravo nije istinita!

"Prethodnih mesec dana mnogo se govori i piše o mojoj karijeri, pogotovo o tome da li ću, kada i u koji klub preći. Sve je kulminiralo objavljivanjem mojih neistinitih izjava u medijima" rekao je Grujić agenciji Beta.

Marko Grujić je na "Instagrmu" podelio fotografiju sa avionskom kartom u ruci, a crnogorski mediji preneli su vest da je srpski fudbaler u Podgorici gde ga je ugostio klupski drug Petar Orlandić.

"U ovom trenutku, kada je pauza u prvenstvu, neophodan mi je mir i molim sve da imaju razumevanja. Mnogo bi mi značilo da se malo odmorim od svega što se dešavalo u ovoj godini" rekao je Grujić.

Crvena zvezda je prvi deo sezone završila sa 25 bodova prednosti u odnosu na rivale, a Grujić je bio jedan od najzapaženijih u timu. Ovaj vezni igrač je letos bio član reprezentacije Srbije koja je osvojila Svetsko prvenstvo za igrače ispod 20 godina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke