Džajić o Grujiću: "Od nečeg lepog nastade afera"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 23.12.2015.
16:00
Izvor: Sportske.net

Počasni predsednik FK Crvena zvezda Dragan Džajić izjavio je danas da nikako ne bi smelo da se dozvoli da transfer Marka Grujića u Liverpul izraste u aferu od koje bi klub trebalo da se brani.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Legenda fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić izneo je svoj stav po pitanju transfera Marka Grujića koji zbog svega što se dešava lagano poprima obrise afere.

Poznato je da Crvena zvezda ima ponudu od 7 miliona evra i 10% od naredne prodaje za transfer Marka Grujića u Liverpul, ali je isto tako poznato da porodica mladog igrača ne želi da "aminuje" realizaciju dogovora koji su postigla dva kluba.

"Koliko sam obavešten transfer nije definitivno gotov. Ne volim što se ovaj slučaj ne završava jer se odugovlačenjem pravi afera. Od lepe stvari koja je mogla da se desi, kako vreme odmiče doći ćemo u situaciju da se od nečega branimo ili pravi slučaj, što ne bi smelo" kazao je Džajić za "Tanjug".

Otac Marka Grujića u utorak se obratio javnosti i rekao da nema nameru da sina pusti u Liverpul i da od transfera neće biti ništa, dok je FK Crvena zvezda u sredu odgovorila zvaničnim saopštenjem.

"Isključivo gledam samo klub i ukoliko je dogovor pao, onda bi na pravi način trebalo da se prikaže javnosti. Ovako, svaki dan piše se nešto novo. Lično kao zvezdaš, želim da se ne diže nikakva afera da bi igrači i rukovodstvo mogli mirno da se pripreme za drugi deo sezone" dodaje Džajić.

Ostaje da se vidi na koji način će se zamršena situacija razrešiti, a jasno je samo da bez kompromisa i pristanka roditelja Crvena zvezda ne može da proda Marka Grujića nijednom klubu bez obzira na njegovu veličinu i količinu novca koji nudi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 23.12.2015
20:11

Pa Dzajo ovo je Srbiaja ne Tanzanija da se svi veselimo oko logorske vatrice na neke lepe vezsti, afere su sastavni deo zute stampe, i svakodnevnog zivota, gradjana kojima se iste serviraju za dorucak, rucak i veceru. Sto vise afera to bolje, lepse se pase.

avatar
bora majstor
Wednesday, 23.12.2015
17:29

pa dobro probali ste nije upalilo i sad tisina ako se neko upeca za jeno milionce mozda malo vise dobro je ako ne nikom nista :))))

avatar
MozdaRealan
Thursday, 24.12.2015
17:17

Malo je milion brate

avatar
Branislav
Wednesday, 23.12.2015
17:16

Mene kao zvezdasa je FKCZ smorila sa izvestajima oko ovog transfera. Obmanjuju ljude, prolongiraju stvari, a iz aviona se videlo da ce Gruja biti prodat jer Zvezdi gori pod nogama i lova je preko potrebna. E sad, jedino su mogli da nas bombarduju vestima (sto je za mene i vaznije) da li ce Gruja ostati do eventualnih kvalifikacija ili ne. Tako se ovde u Srbiji radi sa svakim mogucim transferom (previse plasiranja vesti).

avatar
Toni Kroos
Wednesday, 23.12.2015
17:09

Ako smo prodali Grujica onda mi nije jasno zasto ce ostati kod nas do 1. jula a ne do kraja kvalifikacija? Zasto da nam uzima mesto u timu koji treba da pravimo za kvalifikacije ako ih on nece igrati? Ako ne mozemo da izborimo da ostane do kraja avgusta onda ga treba odmah pustiti u Englesku kako bi se afirmisao..

avatar
Black Tooth
Wednesday, 23.12.2015
19:45

tako je hteo njegov cale. da ostane tu celu sezonu. moj ortak iz engleske je navijac liverpula i kaze da je gotova stvar ali se i on isto cudio kao ti.