Neka čeka "Enfild" - Tata mu vratio pasoš, a on "zbrisao" u provod

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 24.12.2015.
12:43
Izvor: Sportske.net

Kako bi se distancirao od svega što se trenutno dešava po pitanju transfera u Liverpul, glavni akter sage utočište je našao u Crnoj Gori gde je sa Petrom Orlandićem i Zoranom Rendulićem osetio čari noćnog života Podgorice.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Mladi reprezentativac Srbije Marko Grujić nalazi se u centru pažnje zbog transfera u Liverpul koji bi uskoro trebalo da bude ozvaničen, iako je postojala bojazan da će porodica mladog igrača stati na put njegovoj realizaciji.

Nakon što je Goran Grujić doveo u pitanje realizaciju transfera njegovog sina u Liverpul, oglasila se Crvena zvezda, a potom i sam igrač koji je potvrdio da će karijeru nastaviti u klubu sa "Enfilda".

Kako bi se distancirao od svega što se prethodnih dana dešavalo, Marko Grujić je iskoristio priliku i poziv svog saigrača Petra Orlandića pa se uputio za Crnu Goru.

Portal "cdm.me" preneo je da su fudbaleri Crvene zvezde Petar Orlandić, Marko Grujić i Zoran Rendulić zajedno izašli u provod što potvrđuje i fotografija u prilogu.

Grujic Orlandic
foto: cdm.me

Na "Instagramu" Marka Grujića postavljena je fotografija sa aerodroma "Nikola Tesla" na kojoj se vidi kako mladi fudbaler drži kartu za Podgoricu što potvrđuje još jedno - otac Goran mu je vratio pasoš.

🔜🇲🇪🤕🛫👋 #montenegro #vacation

A photo posted by @grujicmarko on Dec 23, 2015 at 9:50am PST

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke