EL fantazi - Jović je "sigurica" dok se Vilijams ne vrati

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 13.11.2015.
09:58
Izvor: Sportske.net

Košarkaš Crvene zvezde Telekom najprijatnije je iznenađenje ovog kola Evrolige, da li ste ga očekivali ovakvog?

abaliga.com/ZvonkoKucelin
abaliga.com/ZvonkoKucelin

Povezane vesti

Takmičenja u okviru fantaziranja koje organizuje "fantasynova" su se nastavila juče kada je bio prvi dan Evrolige, a vi ste mogli da uz samo 100 dinara učestvujete u takmičenju gde je nagradni fond 100 hiljada dinara.

Postoje i dnevna takmičenja za Evroligu, ne propustite ga i večeras, za sve informacije informišite se OVDE.

Onaj ko je juče u svoj tim stavio Stefana Jovića kao što smo vam i predložili nikako nije zažalio. Momak se nalazi u fantastičnoj formi, njegova karijera ide uzlaznom putanjom i definitivno je jedan od novih predvodnika ove generacije košarkaša Crvene zvezde.

Sećamo se njegovog teškog perioda u Radničkom iz Kragujevca od pre par godina, u prvoj sezoni nije dobijao priliku kod Mute Nikolića, kasnije je dobio i kapitensku traku koju je izgubio zbog jedne svoje objave na društvenim mrežama, a do kraja svoje epizode u tom klubu nije bio prvi plej tima.

Prelazak u Crvenu zvezdu je sve iznenadio, poziv Aleksandra Đorđevića u reprezentaciju još više, ali nekadašnji košarkaš Sloge iz Kraljeva je dokazao svima da je sve bilo zasluženo i da ima potencijal da bude odličan košarkaš.

To je pokazao juče protiv Bajerna iz Minhena u okviru Evrolige. Jović je oborio rekord Evrolige koji je držao Markus Vilijams od prošle sezone protiv Galatasaraja.

Stefan je sada imao neverovatnih 19 asistencija, ušao je u istoriju, mi mu samo želimo da nastavi ovim putem, a vi sledeći put dobro razmislite kada budete selektovali pleja u svoju ekipu na fantaziju.

Juče je imao prostora zbog činjenice da Mekel nije igrao i da Markus Vilijams nije stigao u tim, mi vam predlažemo da iskoristite tu činjenicu i u narednom kolu EL.

OVDE možete pogledati celokupnu statistiku sa utakmice Bajerna i Crvene zvezde Telekom, a OVDE se možete prijaviti za sva takmičenja u okviru "fantasynova" fantazija.

Naravno, nije dozvoljena igra mlađima od 18 godina, a igra se pod pokroviteljstvom kladionice "Soccer" gde možete i uplatiti novac na svoje fantazi račune.

Ne propustite