EL fantazi - Krećemo danas, pravite timove!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 12.11.2015.
11:21
Izvor: Sportske.net

Evo našeg predloga, nemate još puno vremena da se prijavite, uplatite novac i da konkurišete za velike nagrade koje će se isplaćivati redovno.

BETA/BETAPHOTO/HINA/ Denis CERIC/DR
BETA/BETAPHOTO/HINA/ Denis CERIC/DR

Povezane vesti

Pisali smo vam već, ekipa sajta "fantasynova.rs" pokrenula je takmičenja sa novčanim ulaganjima u kojima možete osvojiti ogromne nagrade, a prvo takmmičenje koje se približilo jeste Evroliga.

Nagrade su zaista dobre (za EL je nagradni fond 100 hiljada dinara) i postoje velike šanse da ih osvojite, više o tome ste mogli da pročitate OVDE.

Sve što je na vama jeste da uplatite novac u najbližoj "soccer" kladionici na vaš nalog koji imate na sajtu "fantasynova" i da nakon toga sastavite odgovarajući tim.

Pored ove igre za ZAGARANTOVANI novac, imate priliku i da za Evroligin fantazi igrate takmičenja za turnirski novac, a više o tome saznajte na pomenutom sajtu.


Mi ćemo vam pomoći sa predlozima, juče smo vam pisali najavu za ovo takmičenje, danas konkretno sastavljamo naš tim.

Nemanja Gordić nam je na poziciji broj 1, šanse Cedevite vidimo protiv Laborala, njegovo iskustvo može pomoći domaćinu u ovom meču, igra sve bolje, ali u EL nije pokazao ono što pokazuje u ABA ligi. Mislimo da je vreme da pokaže sve što zna protiv konkurenta kakav je Laboral, a uopšte ne košta puno.

Mardi Kolins
nam je na poziciji 2, takođe da bismo sačuvali novčane jedinice za ostatak tima. Ovaj momak igra protiv Real Madrida, očekujemo mali bljesak, ali bismo bili zadovoljni i sa 10-15 poena.

Nihad Đedović
je najbolji igrač Bajerna, u goste mu dolazi Zvezda, očekujemo nastavak sjajne serije u EL i bez njega ne počinjemo fantazi. Ide na poziciju 3.

Pozicija 4 - Keni Gabrijel. Gledali smo ovog košarkaša Karšijake, zna da šutne za 3, odličan prodor za svoju visinu, uvrstili smo ga par puta u tim i nikada se nismo pokajali. Sada mu u goste stiže Zelena Gora.

Patrik Jang je po mnogima najbolji centar u Evroligi, očekujemo dominaciju protiv Efesa za njegov Olimpijakos.

Klupa - Stefan Jović, momak koji je u odličnoj formi i koji nosi Zvezdu trenutno. Pored njega, stavili smo i Kvinsija Milera, Zvezdinog košarkaša koji uzima dosta šuteva, nadamo se da će ih i pogoditi, a tu nam je i Miro Bilan, košarkaš Cedevite koji je najbolji igrač tima i za koga se nadamo da će ponovo pokazati klasu protiv Laborala.

OVDE se možete prijaviti za takmičenja, napominjemo da nije dozvoljeno mlađima od 18 godina.

Kranji rok za prijavu za Evroligin fantazi gde vas čekaju velike nagrade je četvrtak do nešto pre 19 časova, kada i počinje prvi meč.

Ne propustite