Veliki motivator Marselo Bjelsa

Autor: Boban Filipović
sreda 08.04.2015.
17:14
Izvor: Sportske.net

Trener Marseja se veoma emotivnim govorom obrtaio svojim pulenima posle bolnog poraza od PSŽ-a u nedelju uveče.

Beta/AP Photo/Claude Paris
Beta/AP Photo/Claude Paris

Povezane vesti

Olimpik je porazom od velikog rivala i aktuelnog šampiona Francuske, Pari Sen-Žermena, na svom 'Velodromu' verovatno izgubio šansu da se bori za titulu prvaka, ali ono što je rekao Marselo Bjelsa u svlačionici svojim igračima nikoga nije ostavilo ravnodušnim.

"Momci, veoma je teško prihvatiit nepravdu, ali slušajte me pažljivo šta ću vam reći.

Ako do kraja prvenstva budete igrali kao večeras, dobićete nagradu koju zaslužujete. Znam da u ovom trenutko ne postoje reči, niti bilo šta drugo što bi moglo da vas uteši, svestan sam da ste slomljeni jer nikako niste zaslužili da izgubite ovu utakmicu.

Shvatite da je nepravda sastavni deo života, morate se pomiriti sa tim. Ostalo nam je još devet utakmica i ako na svakoj bute igrali kao večeras, nema šanse da ne dobijete nagradu koju zaslužujete. Bez obzira koliko to neverovatno zvuči.

Morate biti jaki. Igrajte fudbal. Igrajte kao što ste igrali večeras. Čestitam vam na igri koju ste prikazali. Svakom od vas."
nadahnuto je govorio Bjelsa.

Svi igrači su aplaudirali argentinskom stručnjaku, iako verovatno mnogi nisu razumeli njegove reči, jer je pričao na španskom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke