Šta se dešava sa "El Pistolerom"?

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 22.10.2017.
12:29
Izvor: Sportske.net

Urugvajski napadač od starta nove sezone igra neprepoznatljivo loše.

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Jedan od najboljih svetskih napadača, fudbaler Barselone Luis Suarez, nije sav svoj u novoj sezoni.

Počeo ju je sa povredom, ali se oporavio brže od očekivanog, ipak po povratku na teren ne pruža partije na koje smo od njega navikli.

Do sada je postigao svega tri gola, najbolji nastup pružio je protiv madridskog Atletika, kada je postigao jedini gol za Katalonce na "Vanda Metropolitanu", a sinoć je protiv Malage ponovo bio u kontra ritmu.

Imao je nekoliko prilika, trudio se, ali izgleda da nije bio dovoljno skoncentrisan.

O tome svedoči i njegov neverovatan promašaj iz 73. minuta utakmice, pri rezultatu 2:0 za Barselonu.

Serhi Roberto je sjajno prošao, potom je poslao pas ka Urugvajcu, koji je bio usamljen pred golom Malage, ali je Suarez iz više nego izgledne prilike izuzetno traljavo šutirao, pa je promašio čitav gol.



Uputio je 22 šuta ka golu protivnika u Primeri ove sezone, čak 12 od tih šuteva došlo je iz kaznenih prostora rivala, ali je u samo tri navrata zatresao protivničku mrežu.

Protiv Las Palmasa se takođe pošteno ispromašivao, a nakon jednog promašaja u smiraj susreta, toliko se iznervirao da je u besu pocepao sopstveni dres i zaputio se ka klupi pre poslednjeg sudijskog zvižduka.

Kako je to izgledalo pogledajte OVDE.

Nismo navikli na ovakvog Luisa Suareza, Barselona na njegovu sreću beleži dobre rezultate od starta sezone, nakon dva poraza od Reala u Superkupu nisu izgubili nijedan meč, ali je jasno da Urugvajac nije na svom nivou i da će to morati uskoro da se promeni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MalaSkoljkica
Wednesday, 25.10.2017
16:16

Dve, tri dobre tekme i bice onaj stari

avatar
Paris Saint Germain
Tuesday, 24.10.2017
10:45

nejmar pola tima bio

avatar
Don Andres
Sunday, 22.10.2017
14:30

da li je moguce da su u barsi toliko glupi da ne vide da je roberto jedan od najboljih igraca koje imaju? i drze ga pametnjakovici na beku. e pa svasta.. momak mora da igra blize golu. ima strasan trk, dobar dribling, vrhunsku tehniku i pas ali eto opet nekako beka da igra. zaista nevjerovatno

avatar
Jasminn
Monday, 23.10.2017
11:31

Neka ga na beku pa ce ga zvog takvog statusa izgubiti. Ima klauzulu da mozr otici za 40 mil. Nastave li ga ovako trckatati po terenu otici ce za tih bjednih 40 mil....zalosno

avatar
Pantokrator Alfa
Tuesday, 24.10.2017
08:14

On je jos letos imao ponudu od Milana i hteo da ide, ali je zbog obecanja da ce vise da igra resio da ostane. Imam utisak da ga Valverde gura na beka kompromisno. Na taj nacin mu ispunjava obecanje, tj. daje mu sansu da igra i u isto vreme moze da taktizira i koga god drugog hoce da stavlja u sredinu.

avatar
BarsaSaMarsa10
Sunday, 22.10.2017
12:49

Roberto u vezu,Semedo na beka.To svi vide sem Valverdea.

avatar
P. S.
Sunday, 22.10.2017
13:16

Neee, nikako. Gomeš umesto Inieste, Dinj umesto Albe, Paulinjo i Semedo na tribine, Suarez na levo krilo i da malo pojača tu desnu stranu Alkaserom i Delofeuom (eventualno D. Suarez i Vidal za rotaciju) i to bi bila dobitna kombinacija. Jasno je da samo najveći fudbalski stručnjaci ovo mogu da vide, a Valverde je vrlo blizu tome. Još malo luta sa Iniestom, čuva Gomeša za derbije, ubacuje Paulinja pred kraj itd., ali ispraviće on to vrlo brzo, skoro sam siguran u to. :D

avatar
BarsaSaMarsa10
Sunday, 22.10.2017
20:24

Hahahah,kako je krenuo ne bi me cudilo da u nekoj utakmici i istrci takva postava.

avatar
S-I-M-K-E_
Sunday, 22.10.2017
12:37

Psiha je cudo...Cim se uvuce nesigurnost,cak i najbolji igraci na svijetu ne mogu lako da prebrode krizu....Onaj promasaj sinoc kada mu je Roberto servirao sansu i on promasio prazan gol sa par metara,to je odraz mentalne poljuljanosti...Nadam se da ce prebroditi ovu situaciju i da ce se vratiti na pravi put.Samo dva igraca na svijetu imaju celicnu psihu i nikakve okolnosti ne mogu da ih poremete,to su Messi i Ronaldo.

avatar
Go Hard or Go Home
Sunday, 22.10.2017
13:10

I Mesi i Ronaldo su masili prazne golove, ali da slazem se, nista nije poljulalo njihove karijere.

avatar
The KING(visionary)
Sunday, 22.10.2017
12:31

Odigrao je fudbal karijere u Liverpulu i to je to od njega.

avatar
Brainless
Sunday, 22.10.2017
15:10

Veoma glup kometar...jer ispade da u Barsi nije imao dobre sezone...u LFCu je bio glavna zvezda i mene sto se tice nek se u lfc i vrate svanuce i njemu i lfcu

avatar
Luka Modric
Sunday, 22.10.2017
16:39

Nije tocno..prva i druga sezona u barci su mu bolje od svih ostalih..lik je dao 80 golova na 90 meceva i imo 30 asistencija..o cem pricas ti?