Serija A - Bolonja remizirala, Siniša pobedio! Kolarov ponovo bacao "bombe", ali ne vredi!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 25.08.2019.
22:42
Izvor: Sportske.net

Veče puno uzbuđenja na Apeninima.

EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA
EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA

Povezane vesti

Ovo veče prvog kola Serije A obeležile su sjajne utakmice sa puno golova, ali i Siniša Mihajlović koji se vratio na klupu Bolonje.

Njegova ekipa ipak nije uspela da slavi i pored veoma povoljnih okolnosti, na kraju je bilo 1:1 pošto je Migel Veloso postigao sjajan pogodak iz slobodnog udarca. Bez obzira na sve, najveći pobednik je svakako Siniša koji je još jednom pokazao koliki je borac ne samo na terenu, već i van njega.

Torino je bio bolji od Sasuola rezultatom 2:1, igrač utakmice je sasvim sigurno Simone Zaza koji je bio strelac oba gola za svoju ekipu.

Totalnu ludnicu videli smo u Rimu gde je Roma odigrala 3:3 sa Đenovom. Vodila je "vučica" čak tri puta, fantastičan pogodak postigao je kapiten Srbije Aleksandar Kolarov, ali nije vredelo - "grifoni" su izbegli poraz.

Goleadu smo videli i u Ferari gde je Atalanta napravila senzacionalan preokret. Spal je vodio sa 2:0 nakon prvih pola sata igre, da bi "boginja" stigla do tri boda golovima Gosensa i Murijela (2). U redovima domaće ekipe nastupao je i Nenad Tomović od 72. minuta.

Lacio je u Đenovi bio siguran protiv Sampdorije pošto je slavio sa čak 3:0 golovima Imobilea (2) i Koree, a srpski reprezentativac Sergej Milinković Savić proveo je na terenu 77 minuta.

Veliko iznenađenje napravila je i Breša koja je slavila u Kaljariju golom Donarume u 53. minutu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Romanista
Monday, 26.08.2019
15:53

Ne mogu oni da postignu golova koliko mogu da prime,bruka i sramota da kod kuce primis tri gola od jedne prosecne Djenove...Onaj Jesus ne znam kako igra fudbal ali najozbiljinje...lik je najgori Brazilac koji je ikada igrao u Romi a cini mi se i u Italji.Fazio nista bolji ni on,Mancini nit mirise nit smrdi mislim da bi mogao da postane odlican u buducnosti ali za sada slabo.Ne jedan nego dva stopera su potrebna ovoj ekipi da bi se borila za top 4,plus levo krilo jer Klajvert je beskoristan,Peroti dva meseca out...A i veza place za jednim kvalitetnim igracem koji bi sa Pelegrinijem diktirao iza Zaniola...Kristante,Diawara i Veretout ne ulivaju mnogo poverenja...Plus zamena za Dzeka,sve u svemu pola ekipe.Jedino sto se pojacali na bekovskim pozicijama dovodjenjem,Spinazole i Zapakoste ostalo se samo popuio roster.I golman ovo ostalo prosek

avatar
Consigliere 1927
Sunday, 25.08.2019
23:04

Ne mozemo da damo golova koliko nam odbrana moze zeznuti. Sta jos treba da se desi da se otarasimo Zuana Zesusa? Daj da skupimo mi navijaci pare da ga isplatimo vec jednom i da pali iz Rome!

avatar
magister
Sunday, 25.08.2019
23:04

Miho care!
Pitanje za autora teksta, ne bi li bilo okej da se zna s kim je igrala Bolonja? Ili, ko želi, lako može da pronađe na google-u? (ne morate objaviti tekst, ali, 'ajde to malo profesionalnije.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Sunday, 25.08.2019
22:52

Nikad od ove Rome nista nece biti, kakav provincijski mentalitet imaju, klub osudjen na prosecnost bez ikakve zelje da od sebe napravi nesto vise. Imali su odlicnu sansu da se bore za najvise ciljeve ali su odabrali da budu razvojna filijala za vece klubove, zadovoljili su se sitnom parom i sad mogu da budu srecni ako izbore tu cetvrtu poziciju jer Juventus, Inter i Napoli nemaju sanse da nadmase.

avatar
Consigliere 1927
Tuesday, 27.08.2019
16:40

Kao ovo izjavi navijac Arsenala, pa hit majke mi hahahahahaha

avatar
Pravi romanista
Sunday, 25.08.2019
22:49

Odbrana kriminal, bice ovo duga sezona...Za one koji ne prate italijansku ligu tandem legendarnih stopera Juan Jesus-Fazio je kao u Pl tandem Mustafi-neko gori od Mustafija