Rimljani su "najgori gosti"!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 05.11.2017.
21:20
Izvor: Sportske.net

Prosto da poželite da vam nikad ne dođu na stadion.

EPA/ANGELO CARCONI
EPA/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Fudbaleri Rome danas su upisali novi trijumf u Seriji A, slavili su na gostovanju u Firenci sa čak 2:4, više o tom susretu OVDE.

Nastavili su izabranici Euzebija Di Frančeska sa sjajnim rezultatima, upisali su peti vezani trijumf u svim takmičenjima, četvrti u Italiji.

Ipak, zahvaljujući nešto slabijem startu ali i utakmici manjka, nalaze se na petom mestu na tabeli sa 27 bodova.

Nije ni to tako loš učinak, drže priključak sa vodećim ekipama, a nakon utakmice na "Artemio Frankiju", pojavio se neverovatan podatak.

Naime, Roma je upisala čak 12 vezanih pobeda na gostujućim terenima, što je svojevrsni rekord Serije A!

Bili su bolji na gostovanjima od Krotonea, Intera, Palerma, Bolonje, Pesakre, Milana i Kjeva krajem prošle sezone, dok su na početku ove slavili u gostima protiv Atalante, Beneventa, Milana, Torina i sada Fiorentine.

Poslednji put poraz su na gostovanjima uopšte doživeli u Ligi Evrope, kada su devetog marta tekuće godine izgubili od Liona u Francuskoj.

Impozantan učinak "Vučice", nakon ovakvog niza nema sumnje da nijedna ekipa ne bi volela da ih ugosti.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MARCO NICO
Monday, 06.11.2017
00:14

Kakvi lose, pet ekipa u vrhu je na samo dva boda razlike (pretpostavimo da ce Lacio i Roma pobediti Udineze i Sampdoriju), a u gradu Milanu tj. na San Siru se u poslednje vreme redovno goste i cascavaju, osecaju se kao kod svoje kuce Hahaha

avatar
Ali baba
Sunday, 05.11.2017
23:05

Da i drugi rimljani takodje, za ne poverovati. I Lacio je pobedio u svih 11 utakmica ove sezone kao gost (prvenstvo, superkup, liga evrope i dve prijateljske). Mucno mi da pratim i kraj prosle sezone, mozda je niz jos duzi...