Miha pokvario žurku za 75 000 ljudi!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 05.11.2017.
14:25
Izvor: Sportske.net

Torino odneo veliki bod sa "Meace" i učinio uslugu Napolitancima, ali i gradskom rivalu.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Krcata "Meaca" u rano poslepodne ili vreme nedeljnog ručka, veliki entuzijazam kod navijača Intera. Mihajlovićev Torino se dobro branio u prvom poluvremenu, velika borbenost oba tima.

Nekoliko puta je kasnio Ikardi na centaršuteve Kandreve, a na drugoj strani Baseli je mogao bolje da šutira.

Pritiskao je Inter u finišu prvog dela, ali bez efekta. Najbolju šansu posle kornera i gužve je propustio Škrinjar, Sirigu je odlično intervenisao.

Šansa utakmice za Torino u samom finišu prvog poluvremena, Ansaldi je sjajno centrirao, Baseli zahvatio loptu glavom, iako sudije nisu pokazale na korner, Handanović je vrhovima prstiju zakačio loptu, čudesna intervencija, "Bikovi" su bili blizu vođstva.

U nastavku sjajan fudbal. Matijas Vesino je bio blizu gola, ali je Sirigu sjajno intervenisao, Interov pritisak nije urodio plodom, a "Meaca" je zanemela posle sat. Jago Falke je promešao štopere domaćih i matirao Handanovića.



Onda je tek krenuo uragan Intera, pucalo je sa svih strana, šansu je imao Ikardi, pa ponovo Vesino i tada je Torino propustio priliku da iz kontre dotuče uzdrmanog favorita, Beloti je pobegao čuvarima, ali nije pogodio suprotan ugao.

Inter stiže do izjednačenja, konačno je Perišić uradio ono što može, centaršut ka Ikardiju, velemajstorska asistencija kapitena, rezervista Eder je sam, novi ugovor je proslavio golom.

Inter je imao šansu za pobedu, Vesinova bomba, Torino je spasila prečka. Nije imao Inter ni dovoljno sreće, okrenula im je leđa, ali su neke prethodne utakmice dobili baš srećno.

Ljajić nije pokazao puno, izašao je u samoj završnici. Bilo kako bilo, bod za "Bikove", Inter je propustio šansu da makar na dva sata bude lider, a Napoli u Veroni ima sada šansu da poveća prednost na vrhu tabele.



Đenova - Sampdorija 0:2
Bolonja - Krotone 2:3
Inter - Torino 1:1
Kjevo - Napoli 15:00
Juventus - Benevento
Kaljari - Verona
Fiorentina - Roma
Lacio - Udineze
Atalanta - Spal 18:00
Sasuolo - Milan 20:45

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amalainter
Sunday, 05.11.2017
19:05

svi smo se nadali pobedi..no,bice bolje..Napoli je isto kiksnuo,njima i Juventusu necemo moci parirati verovatno..Treba gledati Lazio,Romu i uzeti to trece-cetvrto mesto..To je cilj!

avatar
Ali baba
Sunday, 05.11.2017
17:07

Sta je ovde usluga gradskom rivalu? Osim da se slade sto inter nije pobedio..m

avatar
amigo999
Sunday, 05.11.2017
16:18

Nije katastrofa. I dalje smo bez poraza...Gresit ce i drugi...Nadam se da Napoli kiksa danas...

avatar
Los Vikingos
Sunday, 05.11.2017
15:57

Inter sad nasao da kiksne kad sam ga cekao za 100e

avatar
Oldboy
Sunday, 05.11.2017
15:52

Danas niko nije umeo loptu da šutne, mogao je još bar jedan gol da se da ali bože moj, mora nekad I nerešeno, nismo rotirali zadnjih pet utakmica.

avatar
Joker96
Sunday, 05.11.2017
15:42

Kad je Torino poveo nadao sam se bodu,a kad je Eder izjednacio nadao sam se da ce doci do potpunog preokreta,po sansama nije bilo nemoguce. Ali to je fudbal,Inter u ovoj utakmici nije imao srece,u nekim drugim utakmicama je imao. Ovo ne treba da obeshrabri momke, 30 bodova iz 12 utakmica bez ijednog poraza je i dalje sjajan skor. Jedini problem je sto pored Intera jos 4 ekipe beleze sjajne rezultate. Eto Inter ce posle najboljeg starta u istoriji danas verovatno da spadne na cetvrto mesto,to je dokaz koliko kvalitetnih ekipa ima u Kalcu ove sezone.

avatar
Brat Rodrigoo
Sunday, 05.11.2017
15:41

Steta, ali idemo samo jako posle pauze. Forza Inter!

avatar
INTERnacionalist
Sunday, 05.11.2017
15:39

..kako lopta nije htela u gol ja sam prezadovoljan ovim bodom! Ikardi je vise promasio danas nego od starta sezone,na kraju ,kad ga vec nece gol,majstorska asistencija! Idemo dalje..

avatar
Rasel Krou
Sunday, 05.11.2017
17:36

Hoce li raspali Inter osvojiti nesto nakon nekoliko susnih godina? Interesuje me tvoje strucno misljenje.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 06.11.2017
08:35

Cemu izazvan vrijedas Inter i Talijansku ligu ako nemas nista pametno reci onda ne moras ni to Niti je kulturno niti fer a svakako nije tocno

avatar
Rasel Krou
Sunday, 05.11.2017
22:58

Klub koji osvoji neko takmicenje rekordnih 12 puta, koji ga osvaja dvije poslednje sezone svakako je favorit i u aktuelnoj, ako lazem ja, ne lazu vodece svjetske kladionice. Oprostice i vama Juve, pobjece vam ove sezone samo 15 bodova. S kim igrate u LS? Jel ista grupa kao i prosle godine ili malo teza?

avatar
INTERnacionalist
Sunday, 05.11.2017
21:18

..jesi ti onaj sto tvrdi da je Real najveci favorit za ovajanje LS? Doduse to si tvrdio prije Totenhema,oprosticemo ti :D komendijas si veliki!

avatar
djordjeb
Sunday, 05.11.2017
15:39

Inter nema dovoljan broj igraca da izgura sezonu iako ne igraju Evropu prosto mali broj kvalitetnih igraca zamene nema tek ce poceti da posustaju Roma Juve i Napoli ce se do kraja sezone boriti za titulu to je realnost,Inter i Lacio za 4 mesto i Ligu Šampiona mada je Inter relano dosta kvalitetniji

avatar
INTERnacionalist
Sunday, 05.11.2017
16:14

..sta oces da kazes da Roma i Napoli imaju bolju klupu? Inter na klupi ima Maria,Brozovica,Kansela,Karamoa,Edera,Dalberta...sto je dovoljno za jedan front,jedino je problem sto je mladi danski stoper koji je od starta prikljucen prvom timu tesko povrijedio koljeno pa tu samo ostaje Ranokija!

avatar
myspace
Sunday, 05.11.2017
20:15

Imaju jacu klupu od intera, veliki plus bar kod Rome i lacija je sto njihovi igraci mogu da igraju na vise pozicija. Velika prednsot Intera je Spaleti u svakom slucaju zanimljiva sezona :)

avatar
djordjeb
Sunday, 05.11.2017
19:33

Roma ima na klupi Karpsdorpa i Peresa dva desna beka, Emersona i Kolarova levo, na sredini dve 6 kvalitetnih igraca De rosi, Strotman ,Naingolan ,Pelegrini Gonalon i Zerson i u napadu takodje 6 igraca za rotaciju uz trio Dzeko ,Faraon i Peroti tu su i Under ,Defrel i Shick kad se oporavi i 4 stopera imamo podjednakog kvaliteta Facio i Manolas mozda malo odskacu ali Jesus i Moreno su se dobro pokazali kad su dobijali sansu i da hocu da kazem da Roma ima mnogo veci roster od Intera 10 igraca koji mogu da adekvatno zamene startere dok Inter ima 4,5 u vrh glave

avatar
NikkiCFC
Sunday, 05.11.2017
15:34

Zasto Interu bolji bekovi sede na klupi Dalbert i Kanselo a igraju Nagatomo i D'Ambrozijo?

avatar
mi#9
Sunday, 05.11.2017
15:29

Koliko srece je imao Torino. Katastrofa kako je Inter izgubio bidove. Sad ako se Napoli odlepi, Juventus ih prestigne, nema vise stizanja. Ovde ne smeju da se prosipaju bodovi, Torino je u katastrofalnoj formi, a ovde uzimaju bod Interu. Katastrofa je ovo bila danas, ko da su izgubili.

avatar
gajokrusica
Sunday, 05.11.2017
16:33

Daj ne mraci molim te, jednostavno nije bilo srece danas, odlicna igra u vecem delu. Torino je dobra ekipa sa nekoliko odlicnih pojedniinaca i otkinuce bodove mnogima, malo su bili u krizi, ali ce se boriti za Evropa ligu sigurno. Sjajan karakter ima Inter, I posle primljenog gola nisu pali vec napadali svim silama, steta samo za Vesinovu precku, ali sta je tu je, idemo dalje. Ova ekipa ima ogoroman potencijal, jos kad se ustale Kanselo i Dalbert, nadam se i Joao Mario da ce uci u formu, nema zime za nas interiste. Samo nemoj da mracis.

avatar
mi#9
Sunday, 05.11.2017
17:14

Ne mracim, ovo sam pisao odmah nakon meca pa sam nervozan bio k'o pas... sad kad sam se malo ohladio opet pozitiva, kiksace i ostali naravno ali mi je krivo sto su kuci kiksali, da je na stranu pa da prihvatimo jbg ali kuci pred 70.000 ljudi da ne pobede pa mi je krivo neverovatno.