Novi šok za "Neroazure", Mihini "Bikovi" od gotovog napravili veresiju, sjajno poluvreme u Napulju!

Autor: Nikola Miloradović
subota 23.12.2017.
16:57
Izvor: Sportske.net

U okviru 18. kola Seriji A, u terminu od 15h odigrano je pet duela.

EPA-EFE/Elisabetta Baracchi
EPA-EFE/Elisabetta Baracchi

Povezane vesti

Izabranici Lučana Spaletija poraženi su po drugi put zaredom, ovoga puta je skalp Interu uzeo Sasuolo, bilo je 1:0 (0:0) u Ređo Emiliji.

Poveli su domaći fudbaleri u 34. minutu preko Falčinelija, a sa tim rezulatom otišlo se na odmor.

Video je Spaleti da je vrag odneo šalu, uveo je na startu drugog poluvremena u igru Edera umesto Brozovića, a to je ubrzo dalo rezultate.

Aćerbi je u 49. minutu igrao rukom u svom kaznenom prostoru, glavni arbitar je pokazao na kreč.

Kapiten Ikardi je preuzeo odgovornost, ali je Konsilji uspeo da zaustavio njegov udarac i spreči ga da poravna rezultat.




Nastavila se inicijativa gostiju, Inter je imao više od igre, ali nije uspevao da ozbiljnije pripreti golmanu Sasuola.

Na kraju nisu uspeli ni da poravnaju rezultat, pa se pognute glave vraćaju kući. Nakon poraza u minulom kolu od Udinezea, Spaletijevi puleni ostali su bez bodova i na gostovanju u Ređo Emiliji.

Torino je na gostavanju Spalu vodio sa 2:0 već nakon deset minuta, ali su se "Bikovi" kući vratili samo sa bodom. Na kraju 2:2 (1:2).

Jago Falke je imao svoj šou već od prvog zvižduka, prihvatio je sjajnu dubinsku loptu Molinara nakon svega 15 sekundi igre i matirao golmana domaće ekipe za 0:1.

Igrao se 10. minut, kada je Španac postigao svoj drugi gol, pukla je kontra "Bikova", Belotijev udarac su defanzivci Spala izblokirali, ali je na odbitak naleteo Falke, koji lako pogađa praznu mrežu rivala za 0:2.

Ipak, u 42. minutu SPAL se vraća, fantastično je slobodan udarac izveo Vivijani, pozavideo bi mu i trener Torina Siniša Mihajlović.


U nastavku, igrao se 69. minut kada su domaći fudbaleri dobili penal, koji je Antenući pretvorio u gol, 2:2 u Ferari.

Do kraja nije bilo promene rezultat, Mihina četa je ispustila dva boda, iako je imala veliku prednost već posle 10 minuta.

Sjajan meč videli smo u Napolju, gde je domaćin savladao Sampdoriju posle preokreta. Bilo je 3:2 (3:2), svi golov pali u u prvom poluvremenu.

Poveli su gosti sjajnim golom Gastona Ramireza iz slobodnog udaraca već u drugom minutu.

Poravnao je Alan 14 minuta kasnije, ali je Kvaljarela vratio prednost Đenovljanima u 27. minutu. Bivši igrač Napolija bio je precizan sa kreča.

A onda, četa Mauricija Sarija baca sve karte na napad, to im se isplatilo već u 33. minutu, kada je Insinje poravnao rezultat.

Samo šest minuta kasnije Marek Hamšik postaje najbolji strelac u istoriji kluba sa "San Paola", postigao je svoj 116. gol u dresu tima iz Napulja, asistirao mu je Mertens, kao i šest minuta ranije Insinjeu.



U nastavku smo videli sedam žutih kartona, dva je zaradio levi bek domaće ekipe Rui, koji je na tuširanje morao u 77. minutu.

Ubacio je Sari potom iskusnog Mađa i uspeo da zadrži minimalnu prednost do kraja.

Udineze je vezao četvrtu pobedu, Masimo Odo je preporodio "Zebre", slavili su sa 4:0 (2:0) protiv Verone.


Poveli su u 28. minutu preko Baraka, da bi u 44. Vidmer povisio na 2:0.

U nastavku Barak postiže drugi gol u 68. minutu, a konačan rezultat u 80. minutu postavlja Lasanja.

Đenova je na "Luiđi Ferarisu" savladala Benevento golom sa kreča u nadoknadi vremena, strelac je bio Lapadula. Na kraju 1:0 (0:0).

Rezultati 18. kola Serije A:

Juče:

Kaljari - Fiorentina 0:1
Kjevo - Bolonja 2:3


Danas:

Lacio - Krotone 4:0

Đenova - Benevento 1:0
Napoli - Sampdorija 3:2
Sasuolo - Inter 1:0
SPAL - Torino 2:2
Udineze - Verona 4:0


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

24 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 24.12.2017
10:10

Svemoguci Handanovic vise ne radi cuda Rezultat je onda jasan i glasan

avatar
nerazzurro
Saturday, 23.12.2017
19:54

C/p prethodnih nekoliko polusezona gde se za nas u ovim kolima završavala borba za Lš. Ekipa dominira, napravi kontinuitet odličnih rezultata, deluje zrelo za uspeh u prvenstvu - pod uspehom naravno da ne mislim na Skudeto, usledi poraz koji nas baci u psihički nokdaun, nastavak prvenstva obeleži nestabilna forma i na kraju ne uspemo da obezbedimo igranje u Lš. Nastavak će pokazati da li je i ovo izgubljena sezona. Još jedna u nizu... Forza Inter!

avatar
Oldboy
Saturday, 23.12.2017
19:05

Naravučenje, kupovina kreativca na sredini, jer kad krila ne mogu da ubace centaršut nema ni golova. Očekivao sam bar do nove godine ozbiljniju igru, ali eto. Meč protiv Lacija će mnoge dileme otkloniti

avatar
gajokrusica
Saturday, 23.12.2017
19:05

Ekipa je u padu forme, mora Spaleti da ih prodrma sto pre. Kad Ikardi promasi penal onda znate da bas ne ide. Mora u januaru da se obezbedi plejmejker koji zna da povuce i da da gol, jer fale mnogo golovi veznog reda, Pastore bi bio idealan. Cilj je LS, i zaista bi bila tragedija da posle ovakovog starta ne obezbedimo, sa Laciom je utakmica sezone.

avatar
Oldboy
Saturday, 23.12.2017
19:51

Ne prepisuj 😉

avatar
INTERnacionalist
Saturday, 23.12.2017
18:49

..u ovom porazu verovali ili ne ima dobrih stvari i to ne jedna nego mozda dvije! Prva je sto smo danas posle odlicne igre Kansela konacno dobili desnog beka a druga je povreda Dambrozija i nada da su ukrsteni ligamenti,ne mogu vise da ga gledam..

avatar
Djordje Vukicevic
Saturday, 23.12.2017
18:44

To je to sto se Intera i borbe za titulu tice. Dobro jasno je to bilo i na pocetku, Juve, Napoli i Roma imaju bolje ekipe, sa vise dubine(to cak vazi i za Napoli koji je objektivno tanak na klupi), plus dosta igraca u tim klubovima je duze u timu i dosta vise velikih meceva su prosli. Inter je ok tim, ali im fali klasa u svakoj liniji tima, osim samog spica gde je Ikardi. Uz duzno postovanje sa sredinom gde su Vecino i Valero, koji jesu dobri igraci ali nista preko toga, Kandrevom i neuigranim bekovima, se ne napada titula. Ti cuveni bekovi u Interu...dovedose sad na leto dvojicu na izgled dobrih, posle ko zna koliko godina, i opet d'ambrosio, santon i nagatomo igraju vise. Brozovica je tek izlisno komentarisati, lagano najveca prevara u top 5-6 italijanskih ekipa. Bez Handanovica, Perisica i Ikardija bili bi 10-ti u najboljem slucaju. Ovako ostaje im borba sa Laciom za to cetvrto mesto i LS, objektivno su bolji ali im treba organizator na sredini, dal ce to biti Pastore, pitanje, ali u zimskom prelaznom roku to im mora biti prioritetm Za nesto vise ( Skudeto) 4-5 igraca kvaliteta gore pomenutih moraju kupiti.

avatar
Paris Saint Germain
Saturday, 23.12.2017
18:38

Hahahha to je taj opasni inter koji ide na skudeto ahahahaha. Nikad vise oni nece videti LS. Man ni LE cak. To su dva lopovska kluba

avatar
Breaking Bad
Saturday, 23.12.2017
18:22

..džaba ti Kanselo, džaba ti Ikardi, džaba svi ti penali, džaba džaba sve too :D

avatar
The_Matrix
Saturday, 23.12.2017
20:17

Nema veze, tu je Aleks Vidal vas da napenali

avatar
INTERnacionalist
Saturday, 23.12.2017
20:34

..dzaba ti Suso,dzaba ti Gatuso,dzaba vam i Kalinić ne vadi ga Iličić :))))

avatar
miki1108
Saturday, 23.12.2017
18:08

Slepci! Najgora sredina terena od kada pratim fudbal! Rupa izmedju napada i odbrane 50 metara. Svaka izbacena lopta Sasuola ka sredini pokupe loptu bez problema. I tako ceo mec bre, sramote jedne!

avatar
INTERnacionalist
Saturday, 23.12.2017
18:50

..vidjelo se danas koliko Vesino znaci na sredini!

avatar
Brat Rodrigoo
Saturday, 23.12.2017
18:54

To sto si pomenuo i nije cest slucaj, ali beskorisnost u kreaciji napada kompletnog veznog reda je zapanjujuca. Od pocetka sezone broj sansi koje je vezni stvorio moze da se izbroji na prste jedne ruke. Mislim da Brozovic, Valero, Vesino i Galjardini nemaju 3 asistencije skupa, a Mario kad udje ne zna dje se nalazi. Nijedan nema zavrsni pas, samo lopta na stranu i onda centarsut. Slag na torti je kad se juri rezultat i kad udje totalno beskorisni Eder koji ne bi napravio razliku ni u seoskoj ligi. Fali pravi kreativac, prava 10ka. Pastore ili Mihitarijan u januaru ovako mrka kapa.

avatar
Brat Rodrigoo
Saturday, 23.12.2017
18:04

Standardno poraz od Sasuola, nikako ne leze Interu, mada ovo nema veze s tim. Cijela ekipa je u padu forme, igra se sve na isti sablon. Mnogo skupi porazi u jako losem momentu. Idu sad teske utakmice i to je biti ili ne biti. Forza Inter!

avatar
mi#9
Saturday, 23.12.2017
18:03

Koji je ovo raspad sistema majko mila. Pa dal je moguce da opet nece uspeti da obezbede LS pa ovo nema nigde na svetu. Pa 4 mesta idu direktno i 7 da vodi direktno opet ovi kreteni na celu sa najgorim igracem koji je ikada igrao fudbal ANTONIO KANDREVA. Covek nije naucio elementarnu stvar u fudbalu po imenu - CENTARŠUT. nnAko ove godine nastave kao i prosle i ne obezbede LS treba svakog oterati iz kluba. Sve redom od golmana do napadaca.

avatar
INTERnacionalist
Saturday, 23.12.2017
18:35

..malo li treba da se pljuvaci aktiviraju!

avatar
Rasel Krou
Saturday, 23.12.2017
18:02

Mocni Inter, kakva je to kanta od ekipe. Nece osvojiti nista ni narednih sedam godina.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 23.12.2017
18:01

Rekao sam ja da sledi pad intera...i to sam rekao nakon poraza od udinezea...Zao mario igrac koga inter prodaje na koga ne racunaju a danas kad je tesko odmah mu daju sansu...dalbert takodje dosao da greje klupu a mogao je igrati LE...gde je taj supertalenat Karamoah?sad moraju pobediti milan u sredu njih samo bolonja i benevento nisu uspeli da pobede

avatar
INTERnacionalist
Saturday, 23.12.2017
18:00

..posle par nevidjenih promasaja Ikardija na startu reko sebi 'posla ođe nema' ,tako i bi na kraju! Nema veze idemo dalje!

avatar
Rasel Krou
Saturday, 23.12.2017
18:37

Ne idete vi nigdje!

avatar
Paris Saint Germain
Saturday, 23.12.2017
18:38