Kike zadovoljan, Barsa odigrala dobro na "San Mamesu"

Autor: Beta Beta
petak 07.02.2020.
18:00
Izvor: Beta

Trener fudbalera Barselone Kike Setjen rekao je da je zadovojan napretkom svoje ekipe, uprkos eliminaciji iz Kupa kralja.

EPA-EFE/QUIQUE GARCIA
EPA-EFE/QUIQUE GARCIA

Povezane vesti

Barselona je eliminisana iz Kupa, pošto je sinoć izgubila od Atletik Bilbaa sa 0:1 golom Injakija Vilijamsa u nadoknadi vremena, više OVDE.

Problemi za Barselonu su se time nastavili, nakon javog sukoba Lionela Mesija i sportskog direktora Erika Abidala, ali trener smatra da je "sve u redu".

"Napuštamo takmičenje, što je bolno, ali ekipa je izgledala veoma dobro. Sve je bilo dobro, osim rezultata... Prilično sam zadovoljan", rekao je Setjen posle utakmice, preneo je "Gol".

Setjen je u januaru zamenio otpuštenog Ernestea Valverdea i sa njim je Barselona jedva pobedila Ibicu u Kupu i izgubila od Valensije i Bilbaa.

"S obzirom šta nam se dešavalo u ostalim utakmicama na gostovanjima, sada smo napravili korak napred u smislu šta moramo da popravimo. Isto je kao i uvek, ima utakmica kada imate jednu šansu i iskoristite je, a ima i dana kada imate 10 šansi i ne postignete gol. Nema razumnog objašnjenja, nikada nisam znao čija je krivica u takvim situacijama. Postigli su gol iz situacije koja nije bila opasna, ima stvari koje ne možete da kontrolišete, a ovo je bila jedna od njih", naveo je Setjen.

Barselona je imala 11 šuteva, od kojih pet u gol, dok je Atletik imao sedam, a jedan u okvir gola.

"Kontrolisali smo drugo poluvreme. (Golman) Mark-Andre ter Stegen nije imao posla i šteta je što smo izgubili jer smo kontrolisali utakmicu. Napravili smo nekoliko šansi, a oni su postigli gol i nismo imali vremena da reaguemo. Izgledali smo dobro i bili smo bolji", ocenio je Setjen.

"Nismo pobedili, ali i to će doći. Šteta što nam ovo takmičenje ne pruža priliku za osvetu, ali moramo biti pozitivni, nismo zaslužili eliminaciju. Rezultat je uvek najvažniji, ali i osećaj. Dobro smo igrali", dodao je trener Barselone.

Iz Kupa kralja je sinoć ispao i Real Madrid, porazom od Real Sosijedada 3:4.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Saturday, 08.02.2020
01:11

Bas tako, barcina igra je bila dobra, ali sreca je nedostajala, i naravno spice igrac joj fali! Bez spice igraca nemozes nikome danas da se suprostavis! Postva barcina nije bas obecavala, na primer Raketic je vrlo slab i jos slabije je odigrao, Pike i Lengle su vec odavno slabi u odbrani, ali eto prolaze, ali nece moci digo sa ovakvom odbranom, S. Roberto je sve slabiji njega je Valverde upropastio on je sredina igrac, od kako je Valverde doso on sve drugo igra osim sredine, zato je i slab! Opet solidna igra, posto je trener tek dve do tri sedmice sa njima, ali igraci fale barci, bar pola tima joj fale, dobri i mladji igraci! Trener vraca polako poznati barcin stil igre i barca je sve vise u posedu lopte a to je dobro, samo da dodje pravi spice igrac i eto uspeha! Naravno i da Barca smeni celokupni prezidijum, Predsednika, Abidala i ostalu boraniu, da dodju novi ljudi koji znaju nesto o fudbalu i eto barce ko nove!

avatar
GoHardV3
Friday, 07.02.2020
20:49

Val;verde je za ovog bog fudbala licno, to i sam Mesi zna i konstantno pokazuje. Valverde je sa drugim timom bez Mesija osvajao kup, ovaj izvede najjacu postavu i biva ponizen :D

avatar
Mirjevac
Saturday, 08.02.2020
01:14

Ovaj je tek tri nedelje u klubu kao trener, on nikad nije ni iigrao u barci niti trenira, a dok Valverde je igrao malo i Valverde je vise klubova trenirao, a li barcu je upropastio! Zidan kad se ponovo vratio u real i on je katastrofalno gubio to svi znamo, a ti sad ovde pevas! I ako je Zidan bio trener i igrac u real ipak ga upocetku kad se vratio nije ga hteolo, evo i juce ga nije htelo, zato sto je on slab trener i ima slabe igrace!

avatar
GoHardV3
Saturday, 08.02.2020
18:37
avatar
Badr Hari
Saturday, 08.02.2020
01:40

Nije to ništa kakav je tek Ancelotti Bog fudbala za ovog Alžirca, sa 3. timom Reala je 'ladno uzeo KK dok je ovoga ponizio Sosijedad i to na Bernabeu. :D:D:D

avatar
Don Andres
Friday, 07.02.2020
19:46

sve i da je u pravu, ne moze se igrati bez klasicnog napaca to se najbolje bas protiv bilbaa vidjelo. mora neko da napada prostor iza defanzivne linije protivnika. u barsi je to najvise de jong radio protiv atletika sto najbolje pokazuje u kakvom su problemu

avatar
P. S.
Friday, 07.02.2020
19:36

Složio bih se sa nekim stvarima, a sa nekima baš i ne. Najpre ekipa nije izgledala veoma dobro, ali jeste bitno bolje nego na većini ovosezonskih gostovanja. I nije baš sve bilo dobro osim rezultata, pre svega izbor igrača za startnu postavu. Rakitić ni slučajno nije smeo biti na terenu, a sa obzirom na protivnika mnogo logičniji izbor bi bili Vidal i Artur umesto Rakitića i S. Roberta. Potom primanje onakvog gola 2 minuta pre kraja je posledica potpunog odsustva koncentracije, a što Barsi nikada ne bi smelo da se dešava. I na kraju utakmice na kojima te 'neće gol' rešavaju se stvaranjem još većeg broja šansi nakon kojih gol mora doći, pa se takve utakmice umesto sa 4:1 dobijaju sa 1:0, ali se dobijaju.