OVAKO se bori za svoj klub! Barani zadivili Evropu! - "Naći će lijek i za koronu, ali za Mornar NIKADA!''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 29.10.2020.
09:24
Izvor: Sportske.net

Znate ono, ''izađeš na teren kada je najteže i - pobediš''. I to na kakav način...

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

U večeri kada je, takođe u Evrokupu, Partizan izgledao bezvoljno, nezainteresovano, haotično, tužno, barski Mornar je, uz mnogo više kadrovskih problema uspeo da ostvari svoju najveću pobedu na evropskoj sceni.

I najemotivniju.


''Ova pobeda je za prvog čoveka kluba, koji je u bolnici, ova pobeda je za našeg tim menadžera koji je u bolnici, ova pobeda je za sve naše povređene igrače... Želim samo da čestitam mom timu koji je ostavio srce na terenu, velika pobeda za nas'', poručio je Mihajlo Pavićević drhtavim glasom, a sve ovo preneo je i ''Eurohoops'' na svom Tviter nalogu.

Meč je odlučeno trojkom Vajtheda u poslednjoj sekundi produžetka, a posle meča, Mornar je na svom Instagram nalogu preneo i poruku predsednika kluba Đorđija Pavićevića iz bolnice.

''Naći će  lijek i za koronu, ali za Mornar NIKADA!''

Njegov brat, trener Mihajlo Pavićević je kasnije naglasio još nešto u izjavi koju je preneo klupski sajt Mornara.

''Ostaće zapisano da je ovo bio prvi derbi Mornara i Budućnosti u Evropi. Drago mi je da smo bili učesnici ovoga, za malu zemlju kao što smo mi činjenica da se dve ekipe susreću u Evrokupu je neverovatna.

Ušli smo u psihozu, na svaka dva dana radili testove, čekali rezultate. To uopšte nije prijatno, a onda je svakom testiranju neko ispadeo, iz stručnog štaba ili tima. U toj situaciji ne znaš šta da radiš, kako da radiš…

Verujem da nas je ova utakmica vratila. Nadam se da ćemo imati sreće da nas kovid ubuduće zaobiđe, da ćemo moći da se vratimo normalnom treningu'', zaključio je trener Mornara.
-
Baner
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke