Jokić bez komentara za arbitre, ali ima poruku za saigrače!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 20.11.2017.
09:32
Izvor: Sportske.net

Centar Denver Nagetsa nije želeo da komentariše sudijsku odluku ali je posle isključenja u Los Anđelesu imao poruku za svoje saigrače.

Screenshot/YouTube
Screenshot/YouTube

Povezane vesti

Svega jedanaest minuta proveo je Nikola Jokić na terenu u meču sa Los Anđeles Lejkersima pošto su ga arbitri isključili u istom trenutku kada je i trener Majk Meloun poslat na hlađenje.

Upitan da prokomentariše sudijsku odluku Nikola Jokić je istakao da ne želi da govori o arbitrima i poslao poruku svojim saigračima i klupskim čelnicima.

"Želim da im se izvinim. Osećam se loše, ostavio sam saigrače same. Izvinjavam se svima u Denver Nagetsima. Ne želim da komentarišem odluku sudije", rekao je Jokić.

Za razliku od Nikole trener Denvera Majk Meloun otvoreno je kazao da srpski internacionalac nije zaslužio da bude isključen.

"Da budem iskren, zaslužio sam da me izbace. Ali Nikola nije uradio ništa. To je nešto čime ćemo morati da se pozabavimo ako budemo imali vremena", rekao je Meloun.

Meloun je isključen u drugoj četvrtini nakon što je ušao u teren. Strateg Denvera prigovorio je zbog faula nad Jokićem koji nije dosuđen, a Srbin je zaradio isključenje jer se uključio u raspravu.

Kompletan izveštaj sa noćašnjih utakmica OVDE!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zlogi
Monday, 20.11.2017
11:28

onda mislimo nase sudije su lose!? kako li je samo ovaj zavrsio u NBA ligi da mi je znati? Dva faula i to muska nad Jokicem naprave i on ne svira nista, nego iskljucuje trenera i igraca koji protestvuju... definitvno cirkus, ni L od lige -.-