Jokiću "crveni"!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 20.11.2017.
09:00
Izvor: Sportske.net

Loš film u Holivudu za Denver, Batler tragičar u porazu Minesote, Voriorsi prejaki...

Beta/AP Photo/Rick Bowmer
Beta/AP Photo/Rick Bowmer

Povezane vesti

Nikola Jokić nije dugo potrajao u Holivudu, mada nije jasno zbog čega je zajedno sa Melounom morao u svlačionicu. Njegov trener je ušao na teren da se raspravlja sa sudijom oko odluke da ne svira faul nad Srbinom, isključen je, baš kao i Jokić koji se tek na kraju priključio raspravi.

Izvinio se ekipi koju je ostavio na cedilu, do tada je ubacio 6 poena.

Denver je poražen od Lejkersa, Lonzo Bol je napravio tripl-dabl, drugi u karijeri, po 11 poena i asistencija, i 16 skokova. On se priključio Medžiku Džonsonu kao jedini ruki Lejkersa koji je imao više od jednog tripl-dabla u sezoni.  Nagetsi nisu imali šansu, napravili su previše grešaka, a uz to se povredio i Milsap, verovatno će propustiti večerašnji duel sa Sakramentom. Jokić je opsovao sudiju, ali tek posle isključenja.



U napetom meči, Detroit je odneo pobedu protiv Minesote. Andre Dramond je ubacio 20 poena, imao 16 skokova, dao četiri od pet bacanja, što je uvek vest, sama po sebi. Kada on nema problema sa penalima, Bobiju ne ostanu ni mrvice, presedeo je još jedan meč na klupi. Na drugoj strani Bjelica sedam poena, uz samo jedan promašaj, imao je dva skoka i asistenciju. U finišu Džimi Batler tragičar, Minesota je u poslednja dva minuta ušla sa +1, ali je Redži Džekson pogodio težak šut. Posle je Batler promašio treće bacanje za izjednačenje i na kraju očajničku trojku za produžetak.

Feniks je savladao Čikago, Finac Markanen sa 26 poena najefikasniji kod slabih "Bikova". U redovima domaćina, Ti Džej Voren 27 poena, nadoknadio je loše šutersko veče Bukera. Šest Sansa su bili dvocifreni, među njima i Monro koji je počeo meč. U finišu Čikago se spustio na -5, ali je ipak domaćin sačuvao pobedu.

Voriorsi su dobili u Bruklinu uz 39 poena Stefa Karija i bez Duranta. Kari je imao i 11 skokova i 7 asistencija, napravio je i sedam grešaka, na kraju je zbog penala morao napolje pre kraja. Ali, tu je preuzeo Klej Tompson, 7 od 23 poena postigao je u poslednja dva minuta i tu je bilo gotovo, jednostavno su prejaki. Na gostima se nije osećao umor od meča u Filadelfiji kada su okrenuli -22 i stigli do pobede. Sada su u prvom poluvremenu napravili +22 i sačuvali trijumf.

U matine mečevima, Indijana je rasturila Majami na Floridi, dobili su sa 25 razlike, Majls Tarner je ubacio 25 poena, imao 7 skokova i 4 blokade, Bogdanović najefikasniji sa 26 poena. Toronto se revanširao Vizardsima, Kanađanima je put do pobede bio olakšan jer su gosti bili bez Džona Vola.

Majami - Indijana 95:120
LA Lejkers - Denver 127:109
Feniks - Čikago 113:105
Minesota - Detroit 97:100
Bruklin - Golden Stejt 111:118
Toronto - Vašington 100:91

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PratimFudbalOd2005:(
Tuesday, 21.11.2017
05:14

Stvarno potpuno nejasna odulka sudije,apsolutno bez ikakvog smisla...Kapiram za melouna nervozan je bio cijeli mec,ovime je sebi zakucao izbacivanje,ali Jokic bas nicim ovo nije zasluzio..Ali eto nije ni prvi ni poslednji koji ispasta zbog mutavih isprepadanih sudija u nba...Inace ja i dalje ne mogu nikako da shvatim potez Milvokija da trejduje Monroa

avatar
Bidza i Tridza
Monday, 20.11.2017
15:20

I pre par dana je tehnicka svirana samo Jokicu nakon koskanja sa Biombom. Sudije u nba ocajno rade svoj posao u zadnje vreme.

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Tuesday, 21.11.2017
05:12

uvijek su i radile ocajan posao..postoji par elitnih sudija,ostalo je sve samo da se popuni trazeni broj...cim pocne plej of vecina njih je na godisnjem odmoru

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Wednesday, 22.11.2017
02:22

Najjace mi je kad sutnu trojku pa onda udare cuvara po ruci kad spustaju sutersku ruku i dobiju faul za to

avatar
Bidza i Tridza
Tuesday, 21.11.2017
17:18

Ma i u plej ofu cesto znaju da za*eru. A tome doprinose i pojedini igraci koji kad budu faulirani na centru, oni se prave kao da su hteli da sutiraju kako bi iznudili 3 bacanja. Neki malo izbace nogu napred kad sutiraju za 3 da bi ostvarili kontakt sa igracem ispred,pokusavaju faul da iznude. Ja bi za takve stvari odma tehnicku sudio.

avatar
Pes Pirot
Monday, 20.11.2017
10:47

A ja samo Jokica cekao vise za kes :(