Jeste li videli kako su navijači Detroita pomogli Bobiju da konačno uđe u igru?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 30.11.2017.
11:28
Izvor: Sportske.net

Sinoć je upalilo, da li je ovo recept i za naredne utakmice?

Epa/Erik S. Lesser
Epa/Erik S. Lesser

Povezane vesti

Mnogi ovdašnji ljubitelji košarke očekivali su da će ove sezone Boban Marjanović konačno dobiti veću minutažu u NBA ligi, u ekipi Detroita, ali od toga za sada nema ništa.

Utisak je da gorostasnog centra još ređe viđamo na terenu nego u prošloj sezoni, a kako smo jutros objavili u izveštaju sa noćašnjih utakmica, Marjanović je u ubedljivoj pobedi Pistonsa nad Feniksom (131-107) odigrao četiri minuta i postigao isto toliko poena.

Ali, da nije bilo pritiska sa tribina na trenera Van Gandija, veliko je pitanje da li bi Bobi odigrao i ta četiri minuta.

Naime, navijači Detroita počeli su da skandiraju ime srpskog reprezentativca i nedugo zatim Van Gandi je odlučio da ga pošalje na teren.

Tek tada je usledilo pravo oduševljenje među pristalicama Pistonsa, ali nažalost, sve je kratko trajalo.

Pogledajte u prilogu kako je se izgledalo.

-
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vesely
Thursday, 30.11.2017
13:00

Ajoj! Hvala publici, ali imam utisak da mu nisu skandirali zbog njegovih igračkih kvaliteta. Već zato što ga mnogi doživljavaju tamo kao maskotu.

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Friday, 01.12.2017
01:37

pa nije to lose...Njima jeste interesantno sto tako izgleda,ali Boban ima i taj personaliti koji je takav da ne mozes da ga ne volis..uvijek daje podrsku cak i sa klupe,ne zali se,a prije svega ako mu das da napadne kos on ce ugurat loptu...jedini razlog zasto ne igra vise je taj sto je u ekipi cija je taktika fizicka dominacija i jednostavno se ne uklapa u taj stil igre

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Friday, 01.12.2017
18:22

Ajde strucnjak siri puuusti nacionalizam negde drugo...Ako se tako razumes u reci znao bi da pojam srpska rec prakticno ne postoji,a reci su alatke jezika,a jezik je alatka sporazumijevanja,ko hoce moze da me razumije..To sto si ti nesposoban da prihvatis promjene i trenutno iliti moderno stanje u svijetu ne daje ti za pravo da procenjujes koje reci mogu a koje ne mogu da se koriste...Isto kao sto je taj jezik kojeg se toliko drzis nekada povukao milion reci iz turskog jezika,pa onda ruskog,nemackog,itd kroz istoriju sad je dosao red na engleski,deal with it,or go home...

avatar
Вук
Friday, 01.12.2017
14:17

Персоналити... Та дивна српска ријеч.