''Grobari'' analiziraju, šta još nedostaje Partizanu? (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
nedelja 25.10.2020.
21:11
Izvor: Sportske.net

Poslednja četvrtina popravila utisak, ali...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Posle lošeg starta sezone, Partizan polako hvata priključak sa najvećim konkurentima, pa je imajući to u vidu, večerašnji trijumf nad Cedevita Olimpijom (86-77) utoliko značajniji.

Sve do poslednjih pet minuta utakmice, Partizan nije uspevao da stekne iole značajniju prednost protiv ekipe iz Ljubljane, ali onda je naprav io seriju 16-0 i rešio pitanje pobednika.

Naravno, navijačima Partizana je laknulo posle svega, ali i pored pobede nisu im promakli nedostaci u igri.

U prilogu je nekoliko njihovih večerašnjih komentara.
-
Baner
-
- - - - - - -

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar Petar
Monday, 26.10.2020
01:07

I ne razumem zasto stavljate tvitove "sekundaraca"? Ovaj "Alek..." najvernija "limenka" i stavili ste ga da mrsi ... ovde. Vidite po tome da covek u komentarima ne zna o cemu prica, to je odmah bez gledanja 100% navijac Zvezde.

avatar
Petar Petar
Sunday, 25.10.2020
22:27

E sad vec preteruju i ovi tviterasi. Pa nismo bre mi Lejkersi pa da se i u derbi mecevima gleda na svaku sitnicu. Jeste, daleko da je ovo od neke savrsene igre, ali ako se dobije sasvim solidna ekipa Olimpije ne treba sad kritikovati po svaku cenu. Promasili kaze otvorene trojke *- pa najbolje je da celu utakmicu pogode bas svaku koju sutnu. Ima propusta, daleko od toga da nema, ali ono sto raduje da nam skoro ni jedan igrac nije izgledao tragicno kao sto je bilo na nekim proslim utakmicama. Znaci bukvalno svvi zasluzuju neku prelaznu ocenu, sto je veliki pomak. dalje, zalaganje na visokom nivou sto je jos jedan veliki plus i cinjenica da igramo bez mozda glavnog igraca ove sezone je nezanemarljiva. Znaci, nismo mi ni proslesezone izgledali nezsto bolje protiv Cedevite koja je mozda sada jaca ekipa nego prosle godine. Problem je sto smo mi ovako trebali da izgledamo na pocetku sezone, a sada da budemo jos bolji i to je veliki propust kluba, ne igraca. Ovo je mnogo bolje nego sto je bilo, a nadam se da ce biti jos bolje sa svakom sledecom utakmicom. Videcemo, da se ne zalicem.