'Delije' u transu - "Čarolije iz Alimpijevićeve kuhinje!" (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 08.12.2017.
21:04
Izvor: Sportske.net

Ako su na poluvremenu bili oduševljeni, onda slobodno možemo da konstatujemo da su navijači Crvene zvezde mt:s u transu nakon trijumfa nad Anadolu Efesom.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Pozitivna atmosfera koja je stvorena među navijačima Crvene zvezde nakon velikog uspeha koji su fudbaleri napravili u Ligi Evrope prenela se večeras u halu "Pionir" gde su košarkaši takođe slavili.

Ekipa Dušana Alimpijevića uspela je da veže drugu pobedu u Evroligi i da nakon trijumfa nad Realom u Madridu savlada Anadolu Efes u okviru 11. kola rezultatom 100:81.

Nakon prvih dvadeset minuta bilo je jasno da Zvezda ima svoje veče ali je u nastavku usledila rapsodija Alimpijevićevog tima koji je prikazao jednu od najboljih partija od početka sezone.

Utakmicu sezone, a može biti i karijere, odigrao je Džejms Feldin koji je zatrpao koš gostijuće ekipe, ali ne bi bilo pravedno izdvajati samo jednog igrača jer je Zvezda imala mnogo raspoloženih pojedinaca večeras.

Ponovo je navijače odušeio Dejan Davidovac koji u poslednje vreme beleži fantastične partije u crveno-belom dresu i nameće se kao izuzetno bitan pojedinac.

Bila je ovo četvrta pobeda crveno-belih u novoj evroligaškoj sezoni, a evo kako su navijači na društvenim mrežama komentarisali večerašnje izdanje šampiona Srbije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke