Zvezdin debitant danas je ostvario dečački san!

Autor: Darko Mitrović
sreda 11.10.2017.
22:51
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

O ovome je sanjao u detinjstvu...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Utakmicu šesnaestine finala Kupa Srbije između Crvene zvezde i Dinama iz Vranja (5:0) večeras na ''Rajku Mitiću'' obeležio je i debi novog veziste crveno-belih Filipa Bainovića.

Ovaj momak je letos stigao iz beogradskog Rada, a večeras je dobio priliku da debituje u zvaničnim mečevima za Crvenu zvezdu.

Naravno, presrećan je zbog toga, a svoje prve utiske izneo je u izjavi za klupski sajt.

''Svaki dečak kada je mali sanja da debituje za najveći klub u našoj zemlji, da nosi crveno-beli dres na Marakani. Ja sam danas svoj san ostvario. Nadam se da je ovo tek početak i da ću odigrati još mnogo utakmica i da ćemo se svi zajedno radovati novim pobedama'', rekao je Bainović. 

Zadovoljan je i igrom svog tima u današnjem meču, a svojim povređenim klupskim drugovima, Rikardinju i Frimpongu poželeo je brz povratak na teren.

''Odigrali smo stvarno odličnu utakmicu, svojom borbom smo pokazali da je svaka utakmica za nas podjednako važna. Ne pravimo razliku između protivnika, u svakom meču dajemo svoj maksimum.

Rezultat je odličan i svi smo zadovoljni, ali nažalost dvojica naših igrača su se povredila. Želim Rikardinju i Frimponu što brži oporavak, da se vrate uz ekipu, a mi smo tu da ih podržimo i pomognemo im koliko možemo'', poručio je Bainović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke