Voša "nišani" tri boda pred okršaje sa "večitima"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 17.04.2017.
17:16
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Prva utakmica u plej-ofu domaćeg šampionata za fudbalere Vojvodine imaće poseban značaj, što je apostrofirano na današnjoj konferenciji za medije.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine ulaze u plej-of Superlige kao trećeplasirana ekipa na tabeli sa četiri boda više od Napretka, ekipe koju će u utorak ugostiti na "Karađorđu".

Pomoćni trener novosadskog superligaša Vladimir Gaćinović istakao je da Napredak poseduje izuzetno kvalitetan tim i da nije slučajni što je četa Vuka Rašovića vezala pet pobeda u prvenstvu.

"Napredak je dobra ekipa, prišli su nam na četiri boda i trenutno su nam glavni konkurent u borbi za izlazak u Evropu. Imaćemo težak zadatak, ali imamo i svoje obaveze, a to je da idemo gore i zato nam je ova utakmica jako bitna" kaže Gaćinović.

Zamenik Aleksandra Veslinovića smatra da bi pobeda na startu plej-ofa predstavljala "zamajac" pred važne mečeve sa beogradskim "večitima" i osnovu za pravljenje dobrih rezultata u prvenstvu i kupu.

"U slučaju dobrog rezultata, steći ćemo sedam bodova prednosti u odnosu na Napredak, dobiti na samopouzdanju i približiti se Partizanu, kome ćemo za nekoliko dana gostovati u prvenstvu, pa ga potom dočekati u Kupu, a onda ćemo gostovati Crvenoj zvezdi. To nisu nimalo laki mečevi, a nama trenerima je mnogo lakše da radimo u atmosferi kad imamo pozitivne rezultate" dodao je Gaćinović.

Za duel sa Napretkom stručni štab novosadske Vojvodine ponovo može da računa na Dejana Melega i Nikolu Trujića, a ponovo za mesto u timu konkuriše i oporavljeni Jovančić.

Stručni štab i fudbaleri odradiće danas video analizu ekipe Napretka i trenirati na glavnom terenu stadiona "Karađorđe" u predvečernjim satima.

Utakmica Vojvodina - Napredak igra se u utorak od 19 časova, a domaćin je spremio posebne poklone za svoje navijače o čemu ste više mogli da čitate OVDE!

O tome šta je o predstojećem susretu rekao trener Napretka Vuk Rašović pisali smo OVDE!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke