Napredak ide da se nadigrava sa Vošom

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 16.04.2017.
11:42
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Trener fudbalera Napretka Vuk Rašović poručio je da njegova ekipa ide u Novi Sad da se nadigrava sa Vojvodinom.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Prvo kolo plej-ofa domaćeg šampionata obeležiće 154. "večiti" derbi, ali se jako interesantan duel očekuje i na novosadskom "Karađorđu" gde gostuje Napredak.

"Čarapani" su plej-of dočekali kao četvrtoplasirani tim na tabeli, a pred duel na "Karađorđu" zaostaju samo četiri boda za Vojvodinom.

"Čeka nas teška utakmica i kvalitetan protivnik. Vojvodina je ekipa koja dobro igra, u poslednje vreme imaju krizu rezultata, ali po šansama i igri oni su ekipa koja zaslužuje svako poštovanje i sigurno je da nisu slučajno na trećem mestu tabele" rekao je Vuk Rašović.

Ukoliko savlada Vojvodinu ekipa Napretka bi se u potpunosti vratila u borbu za treću poziciju na tabeli koja garantuje izlazak u Evropu. Sa druge strane, u zavisnosti od raspleta u Kupu i četvrta pozicija može da donese mesto u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

"Četvrto mesto Napredak može zadržati samo dobrim rezultatom. Naravno znamo da Vojvodini treba pobeda. I mi očekujemo da odigramo dobro, pružimo maksimum i da se predstavimo u što boljem svetlu u Novom Sadu. Tako ćemo i izaći na teren - da se nadigravamo, a videćemo na kraju kakav će rezultat biti" zaključio je Rašović.

Fudbaler Napretka Miloš Cvetković svestan je da neće imati lak zadatak u Novom Sadu.

"Ekipa Vojvodine dobro igra kod kuće, i čeka nas teška utakmica. Mi imamo svoj cilj i nadamo se najboljem rezultatu" rekao je Cvetković.

Od igrača Napretka na raspolaganju stručnom štabu neće biti samo Slobodan Urošević, koji će zbog žutih kartona pauzirati u Novom Sadu.

Utakmica Vojvodina - Napredak igra se u utorak 18. aprila u 19 časova na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dado35
Sunday, 16.04.2017
12:14

Vuče tvoje je da pobediš zvizdu jer ste kvalitetniji od njih💪💪💪